FANT LYKKEN: 19 år gamle Zara Larsson har på kort tid blitt en verdenskjent stjerne. Nå røper hun at hun ikke lenger er ledig på markedet. Foto: NTB scanpix
FANT LYKKEN: 19 år gamle Zara Larsson har på kort tid blitt en verdenskjent stjerne. Nå røper hun at hun ikke lenger er ledig på markedet. Foto: NTB scanpixVis mer

Zara Larsson:

Den svenske popstjernen avslører at hun har forelsket seg

- Jeg har sommerfugler i magen når jeg er med ham, sier artisten. 

(Seoghør.no): Den svenske popstjernen Zara Larsson (19) har oppnådd enorm suksess verden over de siste årene.

Etter at hun slo gjennom med låta «Uncover» i 2013, har hun opptrådt på en rekke internasjonale tv-show, deriblant «Ellen DeGeneres Show» og James Cordens «The Late Late Show».

Dette har ført til mye reising for 19-åringen, men i podcasten «Sanningens mammor», avslører hun at hun ikke har reist alene den siste tiden.

Stormforelsket

Ifølge Expressen har Zara Larsson nemlig forelsket seg, men hun ønsker ikke å røpe for mye om sin nye flamme.

- Det som var spesielt med denne reisen var at jeg fikk kjærlighetsselskap, sier hun hemmelighetsfullt.

Saken fortsetter nedenfor.

🌲🌳☘️🌿🌱🍃

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Hun røper viktignok at han verken er fra Sverige eller USA, og at han er en veldig søt fyr.

- Det jeg synes er så fantastisk søtt, er at han reiste over Atlanteren for å tilbringe tre dager med meg. Det er det mest romantiske jeg har hørt, sier hun.

Larsson forklarer i podcasten at hun ikke har vært redd for å fortelle sin utkårede at hun har falt pladask for ham.

- Jeg er en person som er åpen og ærlig. Jeg sa til ham at jeg har sommerfugler i magen når jeg er med ham. Jeg vil bare fortelle alle at jeg er lykkelig. Jeg er i en bra periode i livet mitt, sier hun, ifølge nettavisen.

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNESKUDD: For andre gang fikk det svenske stjerneskuddet Zara Larsson opptre hos Ellen DeGeneres. Denne gangen sammen med Ty Dolla $ign, for å framføre låta «So Good». Video: TheEllenShow med tillatelse fra TV3 Vis mer Vis mer

Feminist

Via sosiale medier har Zara Larsson tidligere gått til krig mot såkalt «slutshaming», refset overgrepsmenn og slått tilbake mot netthets.

Etter at det i fjor var en jente som ble voldtatt under en av Larssons konserter, har 19-åringen uttryket sitt hat overfor gutter som begår overgrep, og tok til Twitter etter hendelsen.

To all the guys saying "my dick is too big for condoms" TAKE A SEAT

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

- Fy faen, dere gutter som får jenter til å kjenne seg usikre på festival. Jeg hater gutter. Hater, hater, hater, skrev hun.

Også andre tilfeller har gitt den unge artisten oppmerksomhet på sosiale medier.

Da hun tredde et kondom over beinet på Instagram for to år siden, som et stikk til alle menn som argumenterer mot kondombruk, ble hun kalt et «feministisk geni». Også supersjerna Nicki Minaj hyllet stuntet.

- Jeg mistenker at den kommentaren fra hennes Twitter-konto var skrevet av en annen. Men det var uansett gøy at det ble en stor greie, selv om jeg ville ha gjort større ting for feminismen enn det der, fortalte Larsson til Dagbladet i 2015.

I november stjal 19-åringen showet under MTV Europe Music Awards i Rotterdam hvor hun stakk av med hele to priser.

Zara vant prisene for «beste nye artist» og «beste svenske artist».

Zara Larsson, Shawn Mendes og "The Weekend" mottar priser og opptrer på MTV Europe Music Awards 2016. Video licensed from Viacom International Media Networks, 2016 MTW Networks Europe Vis mer

LES OGSÅ: - Scott Disick dater 14 år yngre Hollywood-stjerne