USIKKER: Det  hender Alexander Skarsgård føler som den styggeste personen på planeten. Foto: FAME FLYNET
USIKKER: Det hender Alexander Skarsgård føler som den styggeste personen på planeten. Foto: FAME FLYNETVis mer

Den styggeste personen på planeten?

Det synes «True Blood»-stjernen i alle fall selv...

SEHER.NO: Det hender at «True Blood»-stjernen Alexander Skarsgård føler seg som den styggeste personen på planeten, og han skjønner ikke hvorfor folk finner ham attraktiv.

Den svenske TV-stjernen - som er berømt for sine nakenscener i rollen som vampyren Eric Northman, forstår ikke hvorfor han blir kalt en «kjekkas».

- Jeg er usikker, som de fleste andre. Jeg har dager hvor jeg føler meg som den styggeste personen på planeten. Jeg går ikke inn i et rom og tenker, «Jeah, jeg er dritkjekk». Det gjør jeg virkelig ikke, sier han.

Alexander, som for tiden er sammen med «Superman Returns»-stjernen Kate Bosworth, innrømmer at han ikke var så heldig når det gjaldt det motsatte kjønn i sine yngre dager.

- Jeg fikk egentlig ikke så mye oppmersomhet fra jenter på skolen. Jeg var ikke superpopulær, sier han.

Den tidligere barnestjernen forteller også at han ikke liker Hollywood når det kommer til det sosiale uitelivet, fordi det ikke handler om å ha det moro der.

- Jeg drikker som en viking. I England eller Sverige, går man ut for å ha det moro, ikke for å skape nettverk. Det jeg liker ved å være full er at jeg ikke husker selv hva jeg har gjort. Jeg har våknet opp på et par underlige steder. Som midt i skogen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Han ga henne et langt, sakte kyss