BEST KLEDD: Bertine Zetlitz ble kåret "årets best kledde kvinne" under Costume Awards torsdag.
BEST KLEDD: Bertine Zetlitz ble kåret "årets best kledde kvinne" under Costume Awards torsdag. Vis mer

Den største motefesten

Bertine Zetlitz ble best kledd og Aqua Lene delte ut pris.

SEHER.NO: Popprinsessen Bertine Zetlitz (34) ble kåret best kledde kvinne da en av årets absolutt største motebegivenheter, Costume Awards, gikk av stabelen torsdag kveld.

I svært så trendy omgivelser på eksklusive Bølgen og Moi restaurant på Briskeby i Oslo hadde hele Norges kjendis- og moteelite samlet seg for å feire magasinet Costumes egen prisutdeling.

Det er andre gang det populære motebladet arrangerer utdelingen, og det var duket for flere ærverdige prisutdelinger.

Kjente fjes som Aqua-Lene Nystrøm, MTV-programleder Charlotte Thorstvedt (21), popbabe Tone Damli Aaberge(19), "Mars og Venus"-skuespillerinnen Pia Tjelta (30) og moromann Harald Eia (41) var prisutdelere.

"Buddy"-skuespillerinne Janne Formoe (31), for kvelden ikledd en av designer Cecilie Mellis kreasjoner, var kveldens konferansier.

Se video fra den glamorøse motefesten lenger ned!

Blant prisene som da ble kåret var "årets motebutikk" (Koma), "årets makeup-merke" (Chanel) og "årets beste norske designer" (Cecilie Melli) .

Men den gjeveste prisen var nok "årets best kledde kvinne".

Og denne gikk da til selveste Bertine Zetlitz (34), som blant annet hadde på seg en trendy sort blazer av Cecilie Juvikodden for Maggie Wonka.

Det var Costumes egne lesere som kåret Bertine vinneren.


Og popstjernen selv synes det var kjempestas å bli stemt frem av folket.

- Det er veldig gøy altså, særlig fordi jeg føler at jeg har vagget rundt gravid så lenge. Og så har jeg utrolig respekt for det som er stemt frem av folket, så det er veldig moro, sier hun til Seher.no.

Og selv om prisen kom som en overraskelse, tror Bertine det er flere grunner til at folk stemte på henne.- Det er kanskje det at jeg har mye variasjon. Jeg er egentlig ikke så veldig opptatt av det en gang, så da er det ekstra moro. Jeg synes det er veldig gøy med klær, men er likevel ikke opptatt av å ha noen bestemt stil, sier hun.

Og Bertines favorittbutikk: Bird in a Cage på Frogner i Oslo.

- Der har de bare så utrolig mye fint, sukker hun.

Men kveldens største overraskelse var nok likevel Lene Nystrøms (33) opptreden.

Aqua-stjernen, som også hadde på seg en blazer, med lekre svarte paljettbukser til, har ikke vist seg offentlig i Norge på flere år og var kommet helt fra Danmark for å overvære festlighetene, samt dele ut pris.

Fotografene formerlig kastet seg over den mørke skjønnheten da hun ankom festen, og den tidligere så medievante superstjernen innrømmet at hun faktisk var litt nervøs foran kveldens utdeling, selv om hun synes det var godt å "komme hjem".

- Jeg blir litt nervøs da, jeg synes liksom det er litt vanskelig å svare. Men det er veldig hyggelig å være her, jeg skal begynne å komme mer hjem nå, og det gleder jeg meg til, sier Lene.

Popstjernen har akkurat begynt å jobbe litt igjen, og samtidig som hun nå har tatt opp igjen sangkarrieren har hun også begynt på skuespillerskole.

Og drømmen er da å få spille i en norsk film.

- Ja det kommer litt an på om de vil ha meg det da, ler hun og legger til:

- Men jeg føler meg ikke klar til å gå til casting helt enda.

Etter prisutdelingen var det selvsagt duket for storslagen fest, og "best kledde" Bertine var blant kjendisene som lovet å "ta den helt ut".

- I den grad det er mulig så skal jeg det. Men det er gøy å få svingt seg litt da i hvert fall, humrer hun.

Se video fra den glamorøse motefesten nedenfor:Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.