- DEN STØRSTE DAGEN I MITT LIV: En svært ironisk Alec Baldwin hevdet nylig at det var "smertefullt" å kysse Jennifer Aniston under innspillingen av "30 Rock".
- DEN STØRSTE DAGEN I MITT LIV: En svært ironisk Alec Baldwin hevdet nylig at det var "smertefullt" å kysse Jennifer Aniston under innspillingen av "30 Rock". Vis mer

- Den største dagen i mitt liv

Alec Baldwin klinte til med "Friends"-stjernen Jennifer Aniston.

SEHER.NO: "30 Rock"-stjerne Alec Baldwin (50) må gjennom mye "tøft" i forbindelse med innspillingen av den populære komiserien.

Tidligere denne uken klint han til på amerikansk TV med selveste Jennifer Aniston (39), som har en gjesterolle som en smågal stalker i "30 Rock", skriver The Sun.  

Og ifølge Baldwin var Jennifers leppeferdigheter i toppklasse.
- Det var den største dagen i mitt liv. Når man gjør noe sånt, så er det alltid kunstig. De får betalt for å kysse meg og jeg får betalt for å kysse dem. Men Jennifer er herlig, sier han.

Baldwin, som tidligere har vært gift og har en datter med skuespiller Kim Basinger, ble også spurt av amerikanske medier om det stemmer det "30 Rock"-episoden med Jennifers rollefigur impliserer: nemlig at "gale" kvinner er bedre i senga.

- Det der blir å anta at jeg har ligget med gale kvinner. Så hvis jeg svarer ja på det spørsmålet, vil det tilsi at kvinner jeg har "vært sammen med" er gale, noe jeg ikke er så veldig keen på å si. Men jeg hører at det er sant. Venner av meg har bekreftet det, lo skuespilleren, og la til:

- Men jeg kan bekrefte dette, jeg har aldri ligget med en gal mann!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg ville ta livet mitt!