Eyvind Hellstrøm:

- Den store kjærligheten

Kjendiskokken åpner opp om forholdet med 31 år yngre Anita Rennan.

PAR I HJERTER: I 2018 ble det kjent at Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan var et par. Nå forteller han om forholdet i en ny episode av podkasten «Truls & Hellstrøm». Foto: Tore Skaar / Se og Hør
PAR I HJERTER: I 2018 ble det kjent at Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan var et par. Nå forteller han om forholdet i en ny episode av podkasten «Truls & Hellstrøm». Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Kjendiskokken Eyvind Hellstrøm (71) overrasket stort da han viste fram sin 31 år yngre kjæreste Anita Rennan (40) på Gullruten-utdelinga i mai 2018. Den gang avslørte Hellstrøm at de hadde vært et par en god stund allerede, uten at offentligheten hadde fått vite om forholdet.

Rennan og Hellstrøm jobber tett sammen, og paret har fått mye oppmerksomhet for de lekre matbildene og oppskriftene de deler på Instagram. Til tross for at de ser ut til å trives svært godt med hverandre, har de vært heller tilbaketrukne med å fortelle om privatlivet i pressen.

VENTER BARN: Eyvind Hellstrøms jobbpartner Truls Svendsen er ikke til stede på «Gullruten». Hellstrøms forteller hvorfor. Video: Kevin Smilden Vis mer

Nå snakker Eyvind Hellstrøm imidlertid ut om forholdet med Anita Rennan i podkasten «Truls & Hellstrøm», som han har med kompanjongen Truls Svendsen (47). I episoden omtaler 71-åringen Rennan som «sitt livs kjærlighet».

For anledningen har Svendsen og Hellstrøm tatt turen til Trondheim, der temaet raskt dreier seg inn på sistnevntes kjæreste Anita - i og med at hun er trønder.

- Hun er en fantastisk dame. Jeg er helt avhengig av henne, sier mesterkokken.

- Den store kjærligheten

Deretter er Hellstrøm full av lovord og ros om sin 31 år yngre kjæreste, før han kommer med en svært ærlig bekjennelse:

- Ingenting er jo bedre i livet enn at du endelig opplever den store kjærligheten. Det har tatt meg lang tid. Men det har endt godt, og dette er bare begynnelsen.

Som nevnt jobber Rennan og Hellstrøm tett sammen. De deler matoppskrifter på Instagram, og jobber for tida også med sin andre kokebok. 71-åringen har jobbet hardt med restaurantdrift opp gjennom åra, ikke minst med suksessrestauranten Bagatelle, hvor han sluttet i 2009.

FORBANNA: Eyvind Hellstrøm blir forbanna på eieren av restauranten han prøver å rydde opp i. Vis mer

I podkasten sier Hellstrøm at exiten fra restaurantdriften utvilsomt har åpnet nye dører.

- Jeg hadde aldri kommet inn i det vi holder på nå, om jeg hadde holdt på med restaurantdrift. Det ene tar det andre. I barndom og oppvekst var det noe helt annet. Jeg er ikke den samme personen i dag som da jeg var 20, sier kokken åpenhjertig.

Som nevnt er det sjelden vare at paret snakker ut om privatlivet, men tidligere i år gjorde Hellstrøm og Rennan et unntak i et større intervju med VG.

- Han har en fascinerende «drive», er alltid åpen for nye ideer og er hele tida sulten på ny kunnskap. Han sier selv at han er digitalt tilbakestående, men sannheten er at han begynner å få taket på hvordan Instagram fungerer. Vi inspirerer og pusher hverandre, sa Rennan om Hellstrøm da.

Reiseglade

Selv om de to turtelduene først avslørte sin romanse på Gullruten, hadde de vært sammen i en stund før det.

- Vi er kjærester. Vi har vært sammen lenge. Vi har jobbet sammen, reist sammen og gjort utrolig mye hyggelig sammen, sa Hellstrøm på den røde løperen.

KRITISK TIL KRITIKKEN: Eyvind Hellstrøm har i en VG-artikkel blitt anklaget for TV-juks. Da vi nylig møtte gourmetkokken ga han avisen svar på tiltale. Vis mer

At situasjonen for dem er annerledes nå, tatt corona i betraktning, er tydelig. De har nemlig vært svært reiseglade de siste åra. Parets reiser er blitt flittig delt i sosiale medier, og i 2018 var de på tur sammen til kjærlighetens by, Paris. Her har de også vært mange ganger siden.

- Det fantastiske med Paris er at vi oppdager noe nytt hele tida og ikke minst at vi oppdager nye sider av oss selv også, sa han til Se og Hør den gang, og fortsatte:

- Kjærlighetens by åpner opp for de vakre og skjøre sidene i livet. Vi kan gå rundt i denne byen i dagevis og tenke at parisere er heldige som har klart å bygge en multikultur og en storby som er menneskelig. En tur i Jardin Luxemburg er terapi og fornyelse.

LES OGSÅ: Slik reddet de ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer