PÅ SYKEHUSET: Alexander Skadberg ble utsatt for blind vold under en bytur på lørdag. En mann sparket ham i ryggen, noe som førte til en alvorlig ryggskade og sykehusopphold. Foto: Privat
PÅ SYKEHUSET: Alexander Skadberg ble utsatt for blind vold under en bytur på lørdag. En mann sparket ham i ryggen, noe som førte til en alvorlig ryggskade og sykehusopphold. Foto: PrivatVis mer

«Den siste viking»-deltager på sykehus etter blind vold

- Nå klarer jeg ikke å gå, sier Alexander Skadberg.

SAMBOEREN: Alexander Skadberg (21) møtte sin 23 år eldre samboer Nina Ann Forsjord (44) da han var 16 år gammel. Foto: Se og Hør
SAMBOEREN: Alexander Skadberg (21) møtte sin 23 år eldre samboer Nina Ann Forsjord (44) da han var 16 år gammel. Foto: Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: «Den siste viking»-deltager Alexander Skadberg (21) opplevde marerittet da han lørdag ble utsatt for blind vold på byen i Bergen.

Skadberg, som fikk mye oppmerksomhet i løpet av sin deltagelse i TVNorge-serien, ble sparket i ryggen av en mann. Nå ligger han på Haukeland sykehus.

- Jeg var ute på byen lørdag og ble utsatt for blind vold. Jeg kjørte av veien for tre år siden, og ødela nederste ryggvirvel. Så kom det er ung mann og sparket meg i ryggen, sier Skadberg til Seoghør.no.

Nå er ryggen blitt verre enn den var.

- Den var ikke brukket. Men han klarte sannelig å gjøre den enda mer skeiv. Nå klarer jeg ikke å gå, sier han.

Skadberg sier at volden ikke var rasistisk motivert, men at han likevel ble kalt «jævla neger». Nå håper deltageren at han kommer seg på bedringens vei raskt.

- Jeg finner ut mer imorgen på sykehuset. Jeg får god hjelp og oppfølging. Vi prøver å få meg opp, men alt svikter. Blir nok en lang reise, dette, sier Skadberg.

Realitydeltageren hadde større grunn til å smile da han tidligere i år kunne avsløre at hans 23 år eldre samboer Nina Ann Forsjord (44) ble bestemor.

- Det føles helt fantastisk å få lov til å bli «bestefar»! Vi gleder oss som besteforeldre til å følge barnets utvikling i tiden fremover. Alt står fint til med mor og barn, sa Alexander den gangen til Se og Hør.


LES OGSÅ: 20 år gamle Alexander ble «bestefar»