Rob Lowe:

Den rojale fansen raser etter prins William-kommentar

- Lavt slag, Lowe.

FANSEN RASER: I et nytt intervju kommenterer Rob Lowe prins Williams hårtap. Det ble ikke tatt godt imot av fansen. Foto: NTB Scanpix
FANSEN RASER: I et nytt intervju kommenterer Rob Lowe prins Williams hårtap. Det ble ikke tatt godt imot av fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tirsdag ble et intervju med skuespiller Rob Lowe (55), kjent fra blant annet «St. Elmo's Fire» og «Parks and Recreation», publisert hos avisa The Daily Telegraph.

Intervjuet er gjort i forbindelse med at Lowe for tiden er aktuell med tv-serien «Wild Bill», og det har ikke gått ubemerket hen.

Det siste døgnet har nemlig enktelte av kommentarene til Lowe vekket kraftige reaksjoner - spesielt blant engelskmenn og den rojale fanskaren i Storbritannia.

Tittelen på intervjuet sier vel sitt: «Å se prins William miste håret var en av de mest traumatiske opplevelsene i mitt liv».

Kommentaren kom som følge av at 55-åringen fikk spørsmål om han føler seg mer forfengelig enn engelskmenn, hvorpå Lowe kom med følgende svar:

- Kan vi snakke om William? Jeg mener, den fremtidige kongen av landet lar seg selv miste håret. Så når jeg sier at britiske menn setter lista ganske lavt ... Altså, å se prins William miste håret var en av de mest traumatiske opplevelsene i mitt liv.

- Han skal jo bli kongen av England en dag! Og ... Det finnes en pille, la han til.

Fansen raser

Videre kunne Lowe fortelle at han selv tok grep for 30 år siden, da han la merke til at håret hans sakte men sikkert ble tynnere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer