FAR OG DATTER: Larry storkoser seg i papparollen. Foto: All Over Press
FAR OG DATTER: Larry storkoser seg i papparollen. Foto: All Over PressVis mer

Den perfekte familie?

Familieidyllen ser tilsynelatende perfekt ut der Larry Birkhead leker med datteren Dannielynn...

SEHER.NO: Det ser endelig ut til at ting kanskje har roet seg litt for avdøde Anne Nicole Smiths eks-kjæreste Larry Birkhead (34) og datteren Dannielynn (1).

Nylig avbildet på ferie på Hawaii så det ut til at far og datter storkoste seg sammen, og familieidyllen virket perfekt der Birkhead kjærlig dyppet føttene til "verdens viktigste baby" i hotellbassenget, mens hun lo og gurglet av glede, skriver Splash News.

Selv om familieidyllen kan se perfekt ut, har ikke alt vært like lett for den lille familien de siste månedene...

Nylig ble boken som omhandler Anna Nicole Smiths død, "The untold story behind Anna Nicole Smith`s death", av journalisten Rita Cosby, sluppet på det amerikanske bokmarkedet.

Cosby hevder i boken, som har høstet mye omtale i USA, at skandalemodellen ble myrdet, ikke tok en overdose slik dødsårsaken ble fastslått å være. 

I boken lanserer Cosby  en teori om at tidligere paparazzifotograf Birkhead, og Anna Nicoles daværende kjæreste Howard K. Stern, planla drapet på modellen sammen.

Både Birkhead og Stern skal ha truet Cosby med søksmål grunnet beskyldningene.

I tillegg til dette har Birkhead og Stern kjempet mot hverandre om omsorgsretten til Anna Nicoles datter Dannielynn. Etter DNA-prøver ble det bevist at Birkhead er faren, og at han derfor skulle overta omsorgen for jenta.

Det verserte lenge spekulasjoner om de to egentlig var ute etter pengene som den eventuelle faren til Dannielynn kanskje vil kunne få tilgang til med omsorgsretten for jenta.

Dannielynn - som nylig feiret ettårsdagen sin -  kan med tiden nemlig arve flere hundre millioner etter morens skandale-ekteskap med den avdøde mangemilliardæren J. Howard Marshall....

LES OGSÅ: - Ble Anna Nicole myrdet?