Reality Awards:

- Den perfekte dramaoppskrift

Mener produksjonen bak reality-tv fortjener oppmerksomhet.

REALITYKOLLEGER: Isak Dreyer og Øyunn Krogh var å se i årets sesong av «Farmen kjendis». I etterkant innrømmer Krogh at hun fikk mye spørsmål om dramaet i sesongen var iscenesatt. Foto: TV 2

REALITYKOLLEGER: Isak Dreyer og Øyunn Krogh var å se i årets sesong av «Farmen kjendis». I etterkant innrømmer Krogh at hun fikk mye spørsmål om dramaet i sesongen var iscenesatt. Foto: TV 2

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten arrangeres Se og Hør Reality Awards med brask og bram, og 28. juni var det duket for kickoff på Grand Hotel i Oslo.

Under arragementet møtte Reality Awards «Farmen kjendis» profil Øyunn Krogh (26) og samboeren Levi Try (24). De gledet seg over at det endelig arrangeres en prisutdeling utelukkende for norsk reality.

SJOKKERER: Reality Awards ble med Caroline Nitter hjem og fikk seg litt av et syn da hun og Cristian Brennhovd åpnet kjøkkenskapet. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Viktig for bransjen

Duoen mener det er viktig at det blir arrangert en slik pris, og påpekte at det er de store produksjonene bak som muliggjør det hele.

De tidligere «Sommerhytta»-vinnerne tror også at mange gjerne glemmer at det er flere enn bare deltakerne som burde hylles under Reality Awards.

- Er det noe vi har sett under« Sommerhytta» er det jo hvor hardt de sliter bak kulissene. De er jo med på hele reisen - og de synes ikke engang! De fortjener virkelig oppmerksomhet, forteller paret.

GLEDER SEG: Levi Try og Øyunn Krogh legger ikke skjul på at de ser frem til Reality Awards. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
GLEDER SEG: Levi Try og Øyunn Krogh legger ikke skjul på at de ser frem til Reality Awards. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

Litt tilfeldig

Overfor Reality Awards røper Try at det var han som meldte paret på «Sommerhytta», og legger til at det er en forklaring bak det hele.

-Jeg hadde sykt lyst på hytte, og så viste det seg at det var et TV-program der man kunne vinne en. Jeg tenkte at jeg og Øyunn kom til å klare å dra den i land, innrømmer han.

Selv om paret har vært å se sammen i TV 2-programmet «Sofa» etter sin deltakelse i «Sommerhytta», har Krogh også deltatt i «Farmen kjendis», hvor hun havnet i disputt med Niklas Baarli.

Det ble full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

- Jeg fikk mye spørsmål etter «Farmen kjendis» der folk lurte på om produksjonen la opp til drama. Det trengtes ikke. Det er den perfekte dramaoppskrift, forteller Krogh.

Try legger til at det slett ikke er så mye som er iscenesatt som det mange kanskje tror.

- Man ser gjerne bare fem minutter av 24 timer. Mange tror at man ser mer enn det man faktisk gjør, forteller han.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

En selvfølgelighet

Selv om det gjenstår å se om Krogh eller Try stykker av med en pris under Reality Awards, gleder de seg stort til å komme på festen.

- Selvfølgelig skal vi på Reality Awards! Det er litt stas å gjøre stas på oss også.

Reality Awards arrangeres 16. september i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media

LES OGSÅ: - Ganske intenst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer