«Kompani Lauritzen: Tropp 1»:

- Den opprinnelige ideen

Disse skal kjempe for å bli den beste versjonen av seg selv.

TROPPEN: «Kompani Lauritzen»-fans drar raskt kjensel på Setermoen leir. Nå er det tolv nye deltakere som har flyttet inn. Foto: TV 2
TROPPEN: «Kompani Lauritzen»-fans drar raskt kjensel på Setermoen leir. Nå er det tolv nye deltakere som har flyttet inn. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er allerede en rekke«Kompani Lauritzen»-entusiaster rundt om i landet, og i tre sesonger har seere benket seg foran TV-skjermen for å se kjendiser snuse på livet i forsvaret.

Her lever deltakerne under streng disiplin, og må gjennomføre intense utfordringer som skal gjøre dem til en bedre versjon av seg selv.

Det er ikke ulikt det vi nå kan vente oss i det nye konseptet «Kompani Lauritzen: Tropp 1», som hadde premiere mandag på TV 2.

- Den opprinnelige ideen

Fremover vil det gå fire episoder i uken, som vises både på TV 2 og TV 2 Play.

Denne gangen er det 12 unge voksne med ulike utfordringer som skal få teste sine egne grenser, med et mål om å vokse som menneske.

I likhet med kjendisene flytter de inn på Setnesmoen leir i Åndalsnes.

- Det var dette som var den opprinnelige ideen, da Kristian og jeg (Ødegård, journ. anm.) skapte «Kompani Lauritzen». Vi ønsket at flere skulle få sjansen til å se hvor bra det er å være i militæret, få litt disiplin, og utfordre seg selv – i tillegg til å være utenfor komfortsonen for å finne ut hvem de er, sier programleder Dag Otto Lauritzen (66) til TV 2 om den første sesongen av «Tropp 1».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.