Den nyfødte sønnen på Twitter før han ble født

Stjerneparet var virkelig tidlig ute med å lære sin førstefødte om sosiale medier...

INGEN VANLIG FAMILIE: «No Ordinary Family»-stjernen Autumn Reeser (t.h) ble tirsdag denne uken mor for første gang. Hun og ektemannen Jesse Warren (t.v) har for lengst opprettet en Twitter-profil for nyfødte Finn.
INGEN VANLIG FAMILIE: «No Ordinary Family»-stjernen Autumn Reeser (t.h) ble tirsdag denne uken mor for første gang. Hun og ektemannen Jesse Warren (t.v) har for lengst opprettet en Twitter-profil for nyfødte Finn. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Før jul skrev Seher.no at skuespiller Autumn Reeser (30), kjent fra suksesserier som «Entourage» og «No Ordinary Family», skulle bli mamma for første gang.

Og tirsdag 10. mai kunne hun og regissørektemannen Jesse Warren (33) endelig ta imot sin førstefødte. Lille Finn kom til verden litt før klokken elleve om formiddagen lokal tid, melder People.

«Fødselen var svært vellykket og Autumn var helt fantastisk!» skriver den nybakte faren på sin Twitter-profil.

Den stolte faren har allerede lagt ut bilder av den lille familien, og over et bilde av ham og den nyfødte sønnen skriver han himmelfallent «Virkelig? Har jeg et barn nå?!».

Men det er ikke bare pappa Jesse som er aktiv på det sosiale mediet Twitter. Ekteparet opprettet nemlig en «egen» Twitter-profil for sønnen også - over fire måneder før han ble født!
 
Der har «Baby Warren» jevnlig postet både humoristiske og opplysende meldinger om tilværelsen i morens mage. Sannsynligvis er det nok den entusiastiske barnefaren som står bak de morsomme meldingene. Og lille Finns første «tweets» på utsiden av livmoren?

«Her er jeg, verden! 10. mai 2011 ble akkurat veldig mye kulere!» lød beskjeden på fødselsdagen hans.

«Det er LYST her ute!» var nyfødte Finns første kommentar om verden på hans «egen» Twitter-profil...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er forholdet over  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer