NY STORBONDE: Amin Houmayouni møter motstand allerede første dag som storbonde. Foto: TV 2
NY STORBONDE: Amin Houmayouni møter motstand allerede første dag som storbonde. Foto: TV 2Vis mer

Den nye storbonden

Rubens avskjedsgave til Farmen-deltagerne ble ikke tatt godt i mot.

SEHER.NO: Ruben G. Karlsen (27) ville i tvekamp for å komme hjem til kjæresten. Lørdag fikk han ønsket sitt oppfylt og røk ut av Farmen.

Dette resulterte i at han fikk velge ukens nye storbonde - et valg som ikke ble spesielt populært blant noen av de andre på gården.

I avskjedsbrevet til de resterende deltagerne skrev Ruben at hans gode venn Ingunn hadde blitt storbonden hvis han skulle ha valgt etter hjertet, men nå ønsket å ha en sterk person som han trodde kunne dra neste oppdrag i havn - dermed ble det Amin Houmayouni (20).

- Kjempe gøy for meg. Jeg har ønsket å bli storbonde lenge, sa Amin, som nettopp er ferdig i forsvaret, etter at valget var kjent.

Som hjelpere plukket han ut Geir Ove og Ingunn.

- Jeg kan bli veldig gestapo, så jeg trenger en jente hos meg som en feminin side, sa han da Ingunn ble valgt som hjelper for tredje uke på rad.

Deltagerne fikk et todelt ukesoppdrag som Amin gledelig fortalte om til deltagerne som satt ute da han kom tilbake fra mentor. Denne gangen skal de lage et sagbruk i tillegg til å lage meieriproduktene nøkkelost, smør, brunost og rømme.

Så vanker det overraskende kjeft fra deltagerne som har sittet inne og ikke fått med seg at oppdraget er kjent. Amin prøver å forsvare seg etter beste evne.

- Det virker plutselig som om endel er litt imot at jeg har blitt storbonde.

Spesielt er det jentene Catharina, Ann Kristin og Lene Marie som er misfornøyde med Amin. De baksnakker ham seg i mellom og ønsker ikke at han skal klare oppdraget.

- Han elsker oppmerksomhet, hviskes det.

- Brystkassen hans ble mye større så fort han fikk høre han ble storbonde.

Også Amins hjelper, Ingunn, tror det kan bli en tøff uke.

- Jeg tror kanskje han kan bli en litt streng leder. Han klarer ikke helt å slippe seg løs, så det blir mye "kanskje, kanskje". Det blir nok en stram linje fremover.

LES HER: Bortskjemte unge jenter