VASSER I SLADDER: Johanna Grønneberg vil servere hårreisende tabloidsnakkiser i TV3-programmet GossipSEHER. Foto: TV3
VASSER I SLADDER: Johanna Grønneberg vil servere hårreisende tabloidsnakkiser i TV3-programmet GossipSEHER. Foto: TV3Vis mer

Den nye sladder-prinsessa

Pass deg Dorthe! - her er jenta som vil overta sladder-tronen!

Nå skal Seher.no lage TV!

SEHER.NO:
I samarbeid med TV3 og produksjonsselskapet Limelight skal Seher.no lage det ukentlige TV-programmet "GossipSEHER" hvor de skal oppdatere folket på det siste og viktigste innen saftig kjendissladder.

Med seg på laget har programmet en ung dame som er vant med å ha nærkontakt med stjernene, nemlig den tidligere MTV-programlederen Johanna Grønneberg. 28-åringen har  forlatt New York, og det hun har karakterisert som drømmejobben, for å holde deg oppdatert på de beste historiene om filmstjerner, superstjerner og megakjendiser fra inn- og utland.

I reportasjeserien "De neste store" skal hun intervjue Norges kommende kjendiser, og i ukens topp 10 rangerer Johanna de heiteste, teiteste og stiligste kjendisene.

GossipSEHER går bak kulissene der de glamorøse og ekstravagante nyhetene skapes, og avslører de hysteriske, uventede og heftigste historiene - før alle andre!

- Det er utrolig spennende for Seher.no å være med å lage TV-program. Vi er jo vant til å kjempe om de beste nyhetene og mest spennende bildene. Som Se og Hørs nettsider føler vi at vi har unik kompetanse på kjendisstoff. Å få bidra til å gjøre kjendisstoff til god TV-underholdning også er en ny utfordring. Jeg synes vi har fått veldig dyktige samarbeidspartnere i Limelight og TV3. Nå håper jeg bare at vår suksess vil smitte over på gode seertall for GossipSEHER på TV3, sier Seher.nos redaktør Erik Nodland.

Og:

- Hvis alle våre 400 000 lesere kikker på programmet så ville det være fantastisk. Vi skal prøve å gjøre GossipSEHER så spennende at du MÅ se på hver uke!

GossipSEHER har oppstart på TV3 tirsdag 4. september kl 20.00.