«Paradise Hotel» 2017:

Den nye «Paradise»-reporteren avslører hotellets hemmeligheter

- Det er mye originalt i år.

PARADISE: Halvor Harsem, bedre kjent som «Kong Halvor», har en ærlig prat med kamerateamet på «Paradise Hotel» 2017. Her avslører han blant annet hvem han ser på som sin største motstander, og hva hans hemmelige plan er. Video: TV3 Vis mer Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ny sesong av den populære reality-serien «Paradise Hotel» er snart å se på tv-skjermen.

I den kommende sesongen er det bloggeren Halvor Harsem (28), den selvutnevnte kongen av Briskeby og bedre kjent som «kong Halvor», som tar over rollen som web-reporter for TV3s Viafree.

Tidligere er det Rasmus Wold (24) og Vida Lill Gausemel Berge (26), som har utfylt rollene som web-reportere. Sistnevnte vant «Paradise Hotel» i 2012 hvor hun slapp den beryktede kulen i finalen sammen med paradisedeltakeren Miguel Kristiansen (25), som i senere tid hevdet at han tapte med vilje.

NAKENLØP: Tidligere vinner av «Paradise Hotel», Vidal Lill Gausemel, løper nok en gang gjennom hotellet helt naken. Dette gjorde hun som web-reporter for TV3 i forbindelse med daværende Paradise-sesong. Vis mer Vis mer Vis mer

Trives i rollen

- Jeg ble egentlig bare spurt av TV3 om jeg vil ha jobben, og det var egentlig ikke noe å tenke på, sier Harsem til Seoghør.no, og legger ikke skjul på at det morsomste med jobben er å være i Mexico.

Harsem er for mange er kjent for sine humoristiske Youtube-videoer.

DRØMMEJOBBEN: Før Harsem fikk jobbtilbudet hadde han snakket mange ganger om hvor kult det hadde vært å få jobbet som webreporter i  «Paradise Hotel». Foto: Privat
DRØMMEJOBBEN: Før Harsem fikk jobbtilbudet hadde han snakket mange ganger om hvor kult det hadde vært å få jobbet som webreporter i «Paradise Hotel». Foto: Privat Vis mer

Humorkongen, som for øvrig bare savner katten sin, ettersom han fikk lov til å ta med kjæresten sin, Mila J. Kobro (25), ned til Mexico, kan røpe at vi har mye å glede oss til i den nye sesongen av «Paradise Hotel».

- Jeg tenker jo selvfølgelig at dette er den beste sesongen noen sinne, fordi jeg er med. Men jeg tror faktisk at det er det.

PARADISE HOTELS STØRSTE FAN: Hittil stortrives Harsem i den nye jobben og syntes det er kult å se hvordan produksjonen fungerer. Foto: Privat.
PARADISE HOTELS STØRSTE FAN: Hittil stortrives Harsem i den nye jobben og syntes det er kult å se hvordan produksjonen fungerer. Foto: Privat. Vis mer

- Jeg tror castingen i år er blant topp fire, etter sesong en og to og i 2012 da da Stian Staysman (34), Iselin Michelsen (26) og den gjengen var med, sier han.

Harsem kan også avsløre at det vil bli mange bra temauker denne sesongen, noe han tror byr på mye moro.

- Det er mye originalt i år. Jeg sitter ikke veldig mye i kontrollrommet og følger med på det som skjer, men det jeg ser i sanntid er veldig morsomt, avslører han.

Konstant overvåket

Blant en av snakkisene som til enhver tid dukker opp under sesongene av serien, er hvor deltakerne kan gjemme seg uten å bli oppdaget av kameraene som følger med på dem.

Harsem og Paradise-programlederen Triana Iglesias (34) tok dermed saken i egne hender, og sjekket hotellet for gjemmesteder, men ble sjokkert over hvor vanskelig det er.

HOPPER TIL SENGS: To av deltakerne fra Paradise Hotel klarer ikke å holde fingrene fra hverandre, og står dermed for årets første hotellsex. Video: TV3 Vis mer

- Det er klin umulig. Når du tror du ikke blir sett, så er det alltid et speil eller et eller annet som får deg med på kameraet, sier han.

Ideen til forsøket er noe som den ferske reporteren har hatt lenge, ettersom han har sett flere av deltakerne lete etter så kalte «blindsoner» inne på hotellet.

- Det er alltid noen som er så seksuelt frustrerte der inne, men som ikke har lyst til å ligge med hverandre på TV. Så da tenkte jeg at det kunne være lurt å sjekke selv, sier han, uten å avsløre for mye.

- BESTE WEB-PRODUKSJONEN: Selv hevder reporteren at ryktet sier at web'en i år har potensiale til å bli bedre enn tv-serien. - Den blir i hvert fall bedre enn både «Skavlan», «Farmen kjendis» og VM i håndball, sier han. Foto: Privat.
- BESTE WEB-PRODUKSJONEN: Selv hevder reporteren at ryktet sier at web'en i år har potensiale til å bli bedre enn tv-serien. - Den blir i hvert fall bedre enn både «Skavlan», «Farmen kjendis» og VM i håndball, sier han. Foto: Privat. Vis mer

Kunne aldri vært deltaker selv

Til tross for at bloggeren tøyser med at han vil slippe kula mot Triana Iglesias i en finale (se video i toppen av saken), kunne han aldri tenkt seg å vært med på serien selv.

NY SESONG: Årets versjon av «Paradise Hotel» har premiere i dag. Se det første klippet fra sesongpremieren her. Video: TV3 Vis mer

- Jeg tror jeg mangler mange av de viktigste elementene. Jeg ville vært for opphengt i hva jeg kunne si og ikke si. Det ville ikke blitt bra på TV fordi jeg ikke åpner meg 110 prosent, som man er nødt til å gjøre i denne serien, spøker web-reporteren.

Harsem mener også at Paradise-deltakere er en egen type mennesker, uten å kunne sette fingeren på akkurat hva det er.

- Det er et eller annet som binder disse folka sammen. De klarer å være seg selv, og de glemmer at de er på TV, sier han.

ELSKER DYR: I tillegg til å få se mange nye og spennende dyr, synes den ferske webreporteren at det aller beste med jobben er å få være i borte fra de kaldeste månedene i Norge. Foto: Privat.
ELSKER DYR: I tillegg til å få se mange nye og spennende dyr, synes den ferske webreporteren at det aller beste med jobben er å få være i borte fra de kaldeste månedene i Norge. Foto: Privat. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer