Den nye Pamela

Når TV-serien Baywatch nå blir film, er det britiske Keeley Hazell som skal overta den kjente røde badedrakten til Pamela Anderson.

BRYSTFAGER BLONDINE: Pamela Anderson ble verdenskjent da hun spradet rundt i sin røde badedrakt i Baywatch. Nå satser Keeley på å bli den nye Pamela. Foto: All Over Press
BRYSTFAGER BLONDINE: Pamela Anderson ble verdenskjent da hun spradet rundt i sin røde badedrakt i Baywatch. Nå satser Keeley på å bli den nye Pamela. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Puppulær modell!

SEHER.NO: Keeley Hazell (20) har tidligere jobbet som frisør og glamourmodell, og er en populær side 3 pike i Storbritannia. Mest kjent er hun likevel for sine sex-skandaler på nettet. Som så mange andre har også Keleey spilt inn en het sexfilm med sin tidligere kjæreste mens de ferierte på Mallorca.

- Jeg begynte å storgråte da jeg oppdaget at filmen var publisert på nettet, sa hun til The Sun.

LES OGSÅ: Nakensjokk for Tefke

Men filmprodusentene har ikke latt seg skremme av Keeleys sexeventyr. Til Keeleys store glede håper de å få filmen ferdig allerede til sommeren.

- Jeg er veldig smigret og prøver å ikke la dette gå meg til hodet. Dette er flott mulighet for meg å prøve meg som skuespiller, sier hun til The Sun.

Guinness Rekordbok beskriver Baywatch som verdens mest sette TV-serie - med hele 1,1 milliard seere. Blir filmen like populær kan fremtiden til Keeley se ganske så lovende ut..

LES OGSÅ: Sandra pornomanipulert

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer