Lea Vik:

Den nye kjæresten for ung til å delta på «Paradise Hotel»-festen

Lea Vik bekrefter at hun ikke lenger er singel.

FORELSKET: Lea Vik er en av årets tolv deltakere i Paradise Hotel. Hun fikk seg nylig kjæreste. Foto: Rune Bendiksen/TV3
FORELSKET: Lea Vik er en av årets tolv deltakere i Paradise Hotel. Hun fikk seg nylig kjæreste. Foto: Rune Bendiksen/TV3 Vis mer
Publisert

Mandag kveld var det premiere på den ellevte sesongen av TV 3s reality-suksess «Paradise Hotel».

Sist måned ble endelig alle de 12 nye deltakerne avslørt og blant dem er Sørlendingen Lea Vik (25).

Vik jobber som hotellmedarbeider og modell, og har lovet å sjokkere under sitt opphold på det skandaleombruste hotellet i Mexico.

Da den livsglade 25-åringen dukket opp på premierefesten i Oslo sentrum mandag, kunne hun avsløre til Se og Hør at hun ikke lenger er singel.

- Det er dødsgøy å være her, og gøy å treffe alle igjen. Det går fint med meg, jeg har akkurat fått meg kjæreste, fortalte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

KLARE FOR PARADIS: Disse seks jentene og seks guttene blir å se i årets sesong av «Paradise Hotel». Foto: Kine Falch/Se og Hør
KLARE FOR PARADIS: Disse seks jentene og seks guttene blir å se i årets sesong av «Paradise Hotel». Foto: Kine Falch/Se og Hør Vis mer

Møttes før Paradise-deltakelsen

Leas utvalgte er seks år yngre André Igland fra Lyngdal, og hun kunne innrømme at hun har forelsket seg.

- Ja, jeg har jo det. Han er 19 år, så ikke gammel nok til å komme inn på Paradise-festen i kveld, delte hun videre.

Duoen traff hverandre allerede før Vik dro til Mexico, men selv om de hadde en god tone innledet de ikke et forhold før hun kom tilbake til Norge.

- Jeg vet det er mange som spekulerte rundt det. Jeg kjente han jo, selvfølgelig, men Paradise har alltid vært en drøm for meg. Jeg traff ham rett før jeg skulle inn, og da tenkte jeg: Ikke faen om jeg skal la en eller annen guttevalp stoppe meg fra å delta i Paradise, sa hun og la til:

- Så jeg dro inn der, og han var kul med at jeg kunne gjøre hva jeg ville der inne, og han kunne gjøre det han ville mens jeg var borte. Det var «no strings attached».

- Så du hadde ikke kjæreste før Paradise?

- Nei, det hadde jeg ikke. Det var litt sånn: «You do you, I do me», så ser vi hva vi gjør når jeg kommer ut igjen. Jeg var singel da jeg sjekket inn, framholdt Vik til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

BESTE ØYEBLIKK: Triana Iglesias er i gang med sin ellevte sesong som programleder for TV3-realityserien «Paradise Hotel». Her ramser hun opp sine favoritter gjennom tidene! Video: Jonas Scheie Hammer Vis mer

25-åringen kommer fra Kvinesdal, men bor for tiden i Flekkefjord i Vest-Agder, og folk begynte tidlig å snakke om den gryende romansen mellom henne og André Igland.

- Hvor tror du ryktene kom fra?

- Jeg er jo fra en liten bygd. Slipper man en fis, så vet alle det før du har gjort det, fortalte Lea lattermildt.

- Folk visste at jeg hang mye med ham, folk visste … Ikke nødvendigvis at vi hadde en greie, men at vi hang mye sammen. Vi har vel vært kjærester i noen uker, jeg holder ikke styr på det.

Saken fortsetter nedenfor.

OVER: Julie Grindbakken og Oskar Johansson er ikke lenger i et forhold. Det bekrefter sistnevnte til Se og Hør. Foto: Dagbladet
OVER: Julie Grindbakken og Oskar Johansson er ikke lenger i et forhold. Det bekrefter sistnevnte til Se og Hør. Foto: Dagbladet Vis mer

Brudd

Samtidig som Lea Vik altså mandag bekreftet at hun har funnet kjærligheten etter «Paradise Hotel», så ble det kjent at et annet Paradise-par har gått hver til sitt.

Under Se og Hørs «Pærra Preik» i fjor avslørte «Paradise Hotel»-deltakerne Julie Grindbakken og Oskar Johansson at de to var mer enn bare venner, og kort tid senere bekreftet de på direkten til «Pærra-Preik» at de var blitt kjærester.

Under premierefesten mandag fortalte Johansson derimot at det er brudd mellom han og Grindbakken.

- Ja, det er slutt. Utover det har jeg ingen kommentar, delte han med Se og Hør.

KLAR FOR TV: Zainab Al-Yasseri har pakket med seg en helt spesiell gjenstand til Mexico. Her viser hun den frem! Video: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Brudd for «Paradise Hotel»-paret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer