Yosef Wolde-Mariam fra Madcon ble pappa for tredje gang:

- Den nye babyen krever sitt

Madcon-Yosef elsker livet som travel trebarnspappa.

ELSKER SIN STORE FAMILIE: Yosef Wolde-Mariam ble tidligere i år pappa for tredje gang. Her er han sammen med samboer Ammina Badjile. Foto: Andreas Fadum.
ELSKER SIN STORE FAMILIE: Yosef Wolde-Mariam ble tidligere i år pappa for tredje gang. Her er han sammen med samboer Ammina Badjile. Foto: Andreas Fadum. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I august ble det kjent at Yosef Wolde-Miriam (39) fra Madcon har blitt pappa for tredje gang.

Tiden etter fødselen har vært travel for Yosef og og samboeren Ammina Badjie (31), men til Se og Hør sier den populære artisten at familien alltid har første prioritet.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Yosef og hans familie. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Yosef og hans familie. Faksimile: Se og Hør Vis mer

– Det er veldig mye i min hverdag som krever mye av meg, men jeg får alltid tid til familien. Det er ingenting jeg gjør bedre enn å være far! Det er min største jobb, og det største jeg har oppnådd.

- Den nyankomne krever sitt, og jeg må være mer til stede enn jeg har vært før. Familien er min store stolthet, fastslår han.

Fra før har Yosef og Amina sønnene Noah (7) og Leon (4) sammen.

«The Voice»-mentor

Wolde-Miriam er også en av mentorene under årets sesong av talentprogrammet «The Voice», sammen med Morten Harket, Lene Marlin og Martin Danielle Bjercke.

- Rollen er intens. Og det er fordi selve showet tar mye tid. Men når jeg ikke gjør det reiser jeg jo veldig mange døgn i året. Men «The Voice» foregår jo på Fornebu, så når jeg kommer hjem på kvelden så kysser jeg barna mine mens de sover, også våkner jeg opp og er en pappa, har Yosef tidligere sagt til Se og Hør.

Tidligere har artisten uttalt overfor Se og Hør at hans anstrengte forhold med sin egen far, som døde i 2006, har hjulpet ham til å bli en bedre far for sine egne barn.

SMERTEFULL PROSESS: Yosef Wolde-Mariam legger ikke skjul på at det var smertefullt å få en diger tatovering på armen. - Jeg skjønner ikke hvordan du kan si at dette ikke er vondt, sier han i kveldens episode av Madcons serie. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

– Jeg har brukt veldig mye av min tid, også før jeg fikk barn, på å forsikre meg om at jeg ikke skal gjøre mange av de feilene jeg følte at han har gjort mot meg. Samtidig er jeg også mer lik ham på flere måter enn jeg ante, har han sagt.

Foreldre skilte lag da han bare var seks måneder gammel, og i barndomsårene flyttet Yosef og moren mye rundt.

– Pappa var en sånn type far som ikke var til stede for meg. Han lovet mye, men skuffet ofte. Han ga ofte inntrykk av at ting skulle være annerledes, bedre, mer. Slik ble det ikke, har han sagt til Se og Hør.

LES OGSÅ: «The Voice»-Martin viste frem sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer