ELEGANT: Keaton mener at Katie klarer å opprettholde den samme elegansen som Audrey, samtidig som hun er mor, skuespillerinne og kona til Tom Cruise.  Foto: All Over Press
ELEGANT: Keaton mener at Katie klarer å opprettholde den samme elegansen som Audrey, samtidig som hun er mor, skuespillerinne og kona til Tom Cruise. Foto: All Over PressVis mer

Den nye Audrey Hepburn?

- Katie Holmes er den nye Audrey, hevder Diane Keaton.

SEHER.NO: Ifølge skuespillerinnen Diane Keaton (61) er Tom Cruise kone- og Hollywoods nye stilikon, Katie Holmes (29), den nye Audrey Hepburn, skriver Contactmusic.com.


Er Katie Holmes den nye Audrey Hepburn? Stem til høyre


Keaton, som er kjent fra filmer som "Somethings gotta give" og "Because I said so", mener at Holmes har nok eleganse og karisma til å bli den neste store humanitæren i Hollywood.


- Det er bare så fantastisk å se en jente bli til en ung kvinne. Jeg sier det jeg, det er et mirakel. Jeg husker hvordan jeg var på den alderen, og hvor besatt jeg var av Audrey Hepburn, mitt store idol. Nå er det Katie som er den nye store. Hun er langt mer vågal enn jeg er. Og som kona til Tom Cruise har hun blitt kastet ut i en verden man aldri kan være helt forberedt på, likevel takler hun det på en slik utrolig elegant måte, sier Keaton.


Keaton og Holmes spiller sammen i den kommende filmen "Mad Money", og ifølge Keaton er Holmes og Cruise kjendisenes kongelige, slik Audrey var som filmlegende på 50- og 60-tallet.


- Som Audrey Hepburn, så er hun kjendis-royalitet. Hun er rolig uansett hvor mye det stormer rundt henne, sier Keaton.


I et intervju med Parade Magazine nylig fortalte Katie Holmes at hun er storfornøyd med livet sitt om dagen, skriver CBS4denver.com


- Tross alt som er skjedd, føler jeg fortsatt at jeg er den samme. Jeg er kjempelykkelig over å være mor og kone. Jeg skjønner folks nysgjerrighet. Det er en realitet for meg nå, men det gjelder å være obs på det. Jeg setter pris på mannen jeg er sammen med, med familien og med jobben min. Jeg føler at jeg er utrolig heldig som kan si det, sier hun.


Se flere bilder av Katie nedenfor:LES OGSÅ: - Holmes med ny sexy sveis