Chrissy Teigen:

Den «norske» modellens julegest får nettet til å koke

John Legends kone satte julestemninga i sving på Twitter.

VITTIG: Chrissy Teigen er kjent for sine vittige kommentarer i sosiale medier og sitt store kjendisnettverk. Det har på kort tid gjort henne til en av USAs mest omtalte kvinner. Her fra American Music Awards, i kveldens drøyeste kjole. Foto: Buckner/Variety/REX/Shutterstock
VITTIG: Chrissy Teigen er kjent for sine vittige kommentarer i sosiale medier og sitt store kjendisnettverk. Det har på kort tid gjort henne til en av USAs mest omtalte kvinner. Her fra American Music Awards, i kveldens drøyeste kjole. Foto: Buckner/Variety/REX/Shutterstock Vis mer

Det kan virke som om jula starter tidligere og tidligere for hvert år som går. Mange har allerede «vasket gulvet, båret fuggelband og pynta treet». Alt for å gjøre klart til den store dagen i morgen.

En av dem som er i julestemning nå er den norskættede modellen Chrissy Teigen (31). Modellen er gift med sangstjerna John Legend, og har internasjonalt blitt en stor stjerne de siste åra. Det er mye på grunn av hennes vittige kommentarer i sosiale medier og kjente vennekrets, som inkluderer blant Kim Kardashian.

For noen dager siden stilte Teigen opp i programmet «Lip Sync Battle» sin julespesial.

Gir bort kjolen

Der stilte hun opp i en rød fløyelskjole, med matchende nisselue på hodet. Kjolen fikk gode mengder oppmerksomhet på sosiale medier, og nå har 31-åringen bestemt seg for å gi den bort.

Twitter-kontoen til Rebecca Howe, en fan av modellen, skrev nemlig en melding på nettstedet til 31-åringen.

Der spurte hun pent om hun ikke kunne få kjolen stjerna brukte under episoden. Spørsmålet var trolig stilt litt humoristisk, og Howe hadde nok neppe forutsett svaret hun skulle få.

GIR BORT KJOLEN: Chrissy Teigen stilte opp i denne lekre kjolen under et karaokeprogram. Nå gir hun den bort til en fan. Foto: Spike TV/XPOSUREPHOTOS.COM
GIR BORT KJOLEN: Chrissy Teigen stilte opp i denne lekre kjolen under et karaokeprogram. Nå gir hun den bort til en fan. Foto: Spike TV/XPOSUREPHOTOS.COM Vis mer

Teigen har nemlig over tre millioner følgere på mikrobloggnettstedet, og får ofte spørsmål fra fans. Howes spørsmål tok hun seg likevel tid til å besvare.

«Når du er ferdig med den kjolen fra denne ukas program, kan jeg få den?»

«Jeg er ferdig. Send meg adressen din!», skrev Teigen i svar.

Det kan derfor late til at modellen har sendt en tidlig julegave i retning tenåringsjenta. 31-åringens melding er delt videre og likt tusenvis av ganger, men det er ikke det eneste Teigen har skrevet disse dagene.

Kritiserte Trump

Like før hun ga bort kjolen, gikk hun hardt ut mot Donald Trump.

Trump skrev nemlig på Twitter at mange store stjerner gjerne ville spille på innsettelsen hans, men at de samme stjernene ikke gjorde noe for Hillary Clintons valgkamp. Derfor ville han heller ha normale mennesker til å opptre på den storslåtte dagen.

Det fikk Teigen til å rase.

«Hei, vi er alle mennesker. Du er vår president, også. Jeg vil ikke at du skal være det, men det er du. Vi vet alle også at du dør nå uten bekreftelse, kjære», skrev hun og fortsatte:

«Men kos deg med DJ Rumpesprekk som spiller plater og Lil Banana som spytter rim på innsettelsen din, du».

Måtte beklage etter kjolesplitt

Teigen har flere ganger bevist at hun er en dame med bein i nesa, og har tidligere slått hardt tilbake når hun har mottatt kritikk.

30-åringen skapte overskrifter og furore i sosiale medier etter at hun under American Music Awards i

Hennes svært dristige kjole fra designmerket Yousef Akbar hadde to høye splitter i sidene, og fotografene var raske med å forevige beviset på at hun hadde droppet undertøyet den kvelden.

RØD LØPER: Chrissy Teigen møtte opp på den røde løperen i denne kjolen under American music awards. Video: AP Vis mer

Mens noen hyller henne for det modige kjolevalget, kritiserer andre henne for å ha vist alt for mye.

- Droppet undertøyet, Chrissy Teigen, hva skjedde med å være en kvinne? skrev en twitter-bruker mandag kveld.

Den halvt norske modellen tok imidlertid kritikken med knusende ro og svarte - som forventet - humoristisk tilbake:

- Jeg er ganske sikker på at du tydelig kunne se at jeg er en kvinne.

Kort tid etter delte hun også en «unnskyldning» på sin Instagram-profil:

- Beklager til alle som ble mentalt eller fysisk skadet av min hooha (slang for kvinnelig kjønnsorgan, red.journ.).

I tillegg benyttet hun anledningen til å takke frisøren, stylisten og ikke minst vedkommende som har laserfjernet kjønnshårene hennes.

LES OGSÅ: Chrissy Teigen kledde opp datteren som havfrue