Frida Aasen:

Den norske modellen røper forlovelse

Deler den hyggelige nyheten selv.

FORLOVET: Frida Aasen har fått ring på fingeren. Foto: INVISION/NTB
FORLOVET: Frida Aasen har fått ring på fingeren. Foto: INVISION/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld kan den norske modellen Frida Aasen (26) dele den hyggelige nyheten om at hun er forlovet med den italienske businessmannen Tommy Chiabra.

Det gjør hun ved å dele flere bilder på Instagram, hvor hun følges av 817 000 brukere.

«For alltid», skriver hun til bildene.

Også Chiabra har delt blinkskudd fra det store øyeblikket med følgerne sine. Han har også delt en kort video fra selve frieriet.

Paret bekreftet at det var et par i april i fjor, da Aasen delte et bilde av kjæresten i anledning bursdagen hans, og skrev «my love», som på norsk kan oversettes til «min elskede».

Historisk

Frida Aasen ble historisk da hun ble den første norske modellen til å gå nedover catwalken under Victoria's Secret Fashion Show i 2017.

Den gang beskrev Aasen, som hadde vært på casting for det berømte unertøysmerket to ganger tidligere, det hele som «nesten helt uvirkelig».

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

- Jeg er utrolig glad for å skulle gå i showet. Det er så stor konkurranse for å få plass der, og det gjør det nesten helt uvirkelig, sa hun, gjennom sin agent Donna Ioanna.

Men det er altså ikke bare karrieremessig det har gått bra for modellen, som søndag røper forlovelse.

LES OGSÅ: Venter barn nummer ni

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer