Kim Kardashian West

Den mystiske sykdommen avslørt

- Dette skal ikke stoppe meg.

STERKE SMERTER: Kim Kardashian West har slitt med stort ubehag i leddene sine. Nå har realitystjernen fått konstatert hva som skal være årsaken til smertene. Foto: NTB Scanpix
STERKE SMERTER: Kim Kardashian West har slitt med stort ubehag i leddene sine. Nå har realitystjernen fått konstatert hva som skal være årsaken til smertene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble en dramatisk start på den nyeste sesongen av «Keeping Up with the Kardashians» forrige mandag, der tv-seerne blant annet fikk følge smertemarerittet til Kim Kardashian West (38).

I premiereepisoden fulgte man sistnevnte til legekontoret, der hun gjennomgikk ulike tester som følge av ekstrem smerte i leddene. Selv fryktet realitystjernen å ha blitt rammet av den alvorlige sykdommen Lupus - som blant andre artist Selena Gomez (27) har slitt kraftig med.

Ifølge NHI er det en kronisk, tilbakevendende betennelsessykdom i bindevevet som kan gi symptomer fra mange organsystemer - som hud, muskelskjelettapparatet, blodårer og nyrer. Tidlige symptomer kan blant annet bestå av slapphet, tretthet, leddsmerter, brystsmerter og hodepine - for å nevne noe.

Slitt i mange år

I den nyeste utgaven av «Keeping Up» får Kim Kardashian omsider svar på resultatene, og hva som har forårsaket flere ukers ubehag. Etter en ultralyd av 38-åringens hender, kan legen heldigvis konstatere at Kim ikke har fått Lupus, slik hun fryktet.

Det betyr imidlertid ikke at realitystjernen går fri fra sykdom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer