Shailene Woodley og Aaron Rodgers forlovet:

Den mystiske forloveden er avslørt

Fotballstjernen har funnet lykken med «Big Little Lies»-stjernen Shailene Woodley.

SKAL GIFTE SEG: Fotballstjernen Aaron Rodgers avslørte tidligere i februar at han er forlovet. Nå er kjærestens identitet kjent. Foto: Peter Barreras / INVISION / TT / NTB
SKAL GIFTE SEG: Fotballstjernen Aaron Rodgers avslørte tidligere i februar at han er forlovet. Nå er kjærestens identitet kjent. Foto: Peter Barreras / INVISION / TT / NTB Vis mer
Publisert

I starten av februar kunne NFL-stjernen Aaron Rodgers (37) avsløre at han hadde blitt forlovet. 37-åringen er et kjent fjes i amerikansk fotball, og spiller for Green Bay Packers.

Avsløringen kom på banen da han ble hedret med prisen for «årets mest verdifulle spiller» under Super Bowl. NFL-stjernen takket sin kjære, men ville imidlertid ikke si noe om hvem han hadde forlovet seg med.

- 2020 har definitivt vært et vanvittig år fylt med endringer, vekst, noen fantastiske øyeblikk, 180 dager med å få nesehårene mine skrapet (covid-test, journ.anm.), å spille for veldig få fans eller ingen hele sesongen. Jeg ble forlovet og jeg spilte noe av den beste fotballen i karrieren min, meddelte han i talen.

Det gikk imidlertid noen heftige rykter om at det var skuespiller Shailene Woodley (29), Rodgers hadde funnet lykken med. Us Weekly meldte det samme - og nå bekrefter nettopp Woodley det mange har trodd.

Det er nemlig hun som er den mystiske forloveden. Det bekrefter skuespilleren i tv-programmet «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon».

BEKREFTER: Etter ryktestormen bekrefter «Big Little Lies»-stjernen Shailene Woodley at hun og Aaron Rodgers er forlovet. Foto: Richard Shotwell / Invision / NTB
BEKREFTER: Etter ryktestormen bekrefter «Big Little Lies»-stjernen Shailene Woodley at hun og Aaron Rodgers er forlovet. Foto: Richard Shotwell / Invision / NTB Vis mer

Holdt det hemmelig

- Ja, vi er forlovet. Men for oss er dette gammelt nytt, du vet, så det er ganske morsomt. Alle andre freaker ut akkurat nå, og vi bare: «ja, vi har vært forlovet en god stund», sier skuespilleren, gjengitt av The Independent.

Woodley er blant annet kjent for sin rolle i den amerikanske dramaserien «Big Little Lies».

I intervjuet røper 29-åringen videre at hun ikke har sett noen av forlovedens kamper ennå, ikke fordi hun ikke vil - men på grunn av pandemien. Hun innrømmer også at hun aldri hadde sett en fotballkamp i hele sitt liv før hun møtte Rodgers.

TAR TIL TÅRENE: Petter Pilgaard blir følsom når han forbereder seg til å fri til Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Sumo Vis mer

- Han er først og fremst et vidunderlig og fantastisk menneske, men jeg trodde aldri jeg skulle bli forlovet med en som lever av å kaste baller, forteller hun.

Den populære skuespilleren røper videre at hun var klar over at Rodgers drev med amerikansk fotball da de traff hverandre første gang, men at hun ikke visste stort om karrieren hans.

- Jeg kjenner ham ikke som en fotballgutt, sier Woodley i tv-programmet.

Heftige rykter

Underholdningsnettstedet US Magazine kunne kort tid etter Super Bowl melde at det var skuespiller Shailene Woodley som hadde kapret fotballstjernens hjerte.

- Aaron og Shailene dater. De startet som venner, men ting har blitt romantisk. De to holder kontakten mens de bor fra hverandre. Det er foreløpig et avstandsforhold, men de får det til å fungere, fortalte en kilde til nettstedet.

FORLOVET?: Pia Tjelta får spørsmål om diamantringen sin, og svarer på følgende måte. Reporter/video: Henriette Eilertsen / Madeleine Liereng. Vis mer

Da hadde de selv ikke sagt noe om ryktene enda.

Sportssladderbloggen Terez Owens meldte imidlertid allerede i juli i fjor at paret hadde begynt å treffes. Nyheten kom i kjølvannet av at Rodgers og hans tidligere kjæreste, Danica Patrick (38), hadde avsluttet forholdet etter to år sammen.

Rodgers har også tidligere vært i et forhold med skuespiller Olivia Munn (40).

«Big Little Lies»-skuespilleren var på sin side i et forhold med rugbyspilleren Ben Volavola til i fjor vår. Paret ble først observert sammen i 2017, før Woodley bekreftet bruddet i april tre år senere.

LES OGSÅ: - Han er veldig lei seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer