Shailene Woodley og Aaron Rodgers forlovet:

Den mystiske forloveden er avslørt

Fotballstjernen har funnet lykken med «Big Little Lies»-stjernen Shailene Woodley.

SKAL GIFTE SEG: Fotballstjernen Aaron Rodgers avslørte tidligere i februar at han er forlovet. Nå er kjærestens identitet kjent. Foto: Peter Barreras / INVISION / TT / NTB
SKAL GIFTE SEG: Fotballstjernen Aaron Rodgers avslørte tidligere i februar at han er forlovet. Nå er kjærestens identitet kjent. Foto: Peter Barreras / INVISION / TT / NTB Vis mer
Publisert

I starten av februar kunne NFL-stjernen Aaron Rodgers (37) avsløre at han hadde blitt forlovet. 37-åringen er et kjent fjes i amerikansk fotball, og spiller for Green Bay Packers.

Avsløringen kom på banen da han ble hedret med prisen for «årets mest verdifulle spiller» under Super Bowl. NFL-stjernen takket sin kjære, men ville imidlertid ikke si noe om hvem han hadde forlovet seg med.

- 2020 har definitivt vært et vanvittig år fylt med endringer, vekst, noen fantastiske øyeblikk, 180 dager med å få nesehårene mine skrapet (covid-test, journ.anm.), å spille for veldig få fans eller ingen hele sesongen. Jeg ble forlovet og jeg spilte noe av den beste fotballen i karrieren min, meddelte han i talen.

Det gikk imidlertid noen heftige rykter om at det var skuespiller Shailene Woodley (29), Rodgers hadde funnet lykken med. Us Weekly meldte det samme - og nå bekrefter nettopp Woodley det mange har trodd.

Det er nemlig hun som er den mystiske forloveden. Det bekrefter skuespilleren i tv-programmet «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon».

Holdt det hemmelig

- Ja, vi er forlovet. Men for oss er dette gammelt nytt, du vet, så det er ganske morsomt. Alle andre freaker ut akkurat nå, og vi bare: «ja, vi har vært forlovet en god stund», sier skuespilleren, gjengitt av The Independent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer