- Den morsomste dama jeg har møtt

Nå snakker Christer Falck ut om sin nye kjæreste.

<strong>TRIVES:</strong> Falck trives godt i det nye forholdet, og sier at kjærestens humor smitter. Foto: TV3
TRIVES: Falck trives godt i det nye forholdet, og sier at kjærestens humor smitter. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I september kom den overraskende beskjeden om at forholdet mellom Christer Falck (42) og skuespillerkjæresten Synnøve Macody Lund var over.

Ikke mange månedene senere kom nyheten om at Falck hadde funnet lykken igjen, med sin egen pressesjef Line Vee Hanum (34), som jobber i TV3.

- Hun har faktisk vært foran nesa mi i seks år, og det er jo litt morsomt. Men vi sparer jo TV3 for mye penger når vi nå er kjærester. I stedet for å ringe hverandre hele tiden, kan vi hviske produksjonsrelaterte spørsmål til hverandre i øret på natta når vi er sammen på jobb, sier han til VG.

Falck forteller at Vee Hanum er svært god å ha når det kommer til det humoristiske.

- Hun er den morsomste dama jeg har møtt i hele mitt liv. Jeg tror hun sånn rundt regnet har fem, seks latterkramper hver dag. Da er det vanskelig og ikke bli glad i nærheten av henne, sier han.

«Robinson»-programlederen er i gang med innspillingen av den neste sesongen av serien, som blir spilt inn i iskalde omgivelser ved Rauland.

Etter innspillingen flytter han inn i sin nye millionvilla på Norstrand. Men om kjæresten skal flytte sammen med ham, har han ingen kommentar til.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjæreste med sin egen pressesjef

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer