- Den mest drastiske forandringen hittil

Rihanna sjokkerte fansen med svært kort hår.

FORANDRING: Da Rihanna ankom Los Angeles torsdag, viste hun fram en ny, kort variant. Foto: All Over Press
FORANDRING: Da Rihanna ankom Los Angeles torsdag, viste hun fram en ny, kort variant. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Natt til fredag skal Rihanna (24) stå på scenen under MTV Video Music Awards. Og i den anledning har hun nok en gang forandret på sitt eget utseende.

Da hun ankom konsertarenaen The Staples Centre i Los Angeles i anledning prøvene, fikk fotografene snappet opp den nye looken.

«Hun skifter frisyre oftere enn del fleste skifter veske. Men dette er hennes mest drastiske forandring hittil», skriver Daily Mail, som også skriver at Rihanna sjokkerte fansen.

De lange lokkene er nå byttet ut med en svært kort variant.

Rihanna var nylig i Paris, og gjorde en bildetabbe av de sjeldne. Hun ankom i tog, og la ut et bilde av detaljene rundt togets avgang. Det gjorde at en stor mengde fans troppet opp og lagde kaos på togstasjonen i den franske hovedstaden.

«Det franske folk er fullstendig sinnssyke. Hvis dere dytter meg, VIL dere bli dyttet tilbake. Fotografer og hysteriske fans inkludert. Jeg måtte bryte meg ut av den forbanna togstasjonen. Dere er fullstendig ute av kontroll med denne dritten», skrev Rihanna på Twitter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Raste etter egen bildetabbe

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer