- Den mest brennhete musikkvideoen noensinne

Den ferske «Booty»-musikkvideoen til Jennifer Lopez og Iggy Azalea vekker oppsikt.

HOTTE: Jennifer Lopez har fått med seg den 21 år yngre rapperen Iggy Azalea i sin dampende hete musikkvideo Booty. Foto: Stella Pictures
HOTTE: Jennifer Lopez har fått med seg den 21 år yngre rapperen Iggy Azalea i sin dampende hete musikkvideo Booty. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Da den første smakebiten på Jennifer Lopez' (45) rykende ferske «Booty»-musikkvideo ble sluppet for to uker siden, måtte hun tåle krass kritikk for de svært sensuelle klippene.

Nå er musikkvideoen sluppet i sin helhet, noe som innebærer drøyt fire minutter med hete scener der J.Lo viser frem sine flotte former.

I det Billboard kaller videoens mest dampende scener, får hun selskap av den 21 år yngre australske skjønnheten Iggy Azalea (24) - som også er velkjent for sin smekre bakende.

- Disse damene er stolte over det de har, men er heller ikke redde for å sette pris på en annen kvinnes kropp heller, skriver Billboard begeistret om videoen - som de mener setter Nicki Minaj-videoen «Anaconda» helt i skyggen.

Se den ferske musikkvideoen her:

Også kjendisblogger PerezHilton lar seg begeistre fremfor provosere av den hypersensuelle «Booty»-videoen, som inneholder diverse nærbilder av buktende kroppsdeler innsmurt i glinsende olje eller gelé.

- Var det noen som nettopp skrudde opp temperaturen her inne med en million grader?! Sommeren er kanskje på hell, men dette er den mest brennhete musikkvideoen noensinne. Seriøst!, lyder noe av dommen hans over videoen.

Siden videoen ble lagt ut på YouTube torsdag, har videoen allerede blitt vist over en million ganger - på et knapt døgn.

Låta er med på J.Los nyeste album, «A.K.A.», men på albumversjonen er det rapstjernen Pitbull (33) som bidrar med et vers på låta - ikke Azalea. 

Og her kan du sammenligne «Booty» med Nicki Minaj' mye omtalte «Anaconda»-video:

LES OGSÅ: - Jeg får frierbrev fra Norge

Synes du J.Lo har gått for langt i sin ferske video? (Avsluttet)