Nick og Nina Clooney:

- Den lille gutten har Georges nese

Hollywood-stjernens foreldre avslører at de har sett de nyfødte barna allerede. 

STOLTE BESTEFORELDRE: George Clooneys foreldre, Nick og Nina, har foreløpig kun sett barnebarna via Skype. Dette bildet av dem er tatt i 2008. Foto: NTB Scanpix
STOLTE BESTEFORELDRE: George Clooneys foreldre, Nick og Nina, har foreløpig kun sett barnebarna via Skype. Dette bildet av dem er tatt i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Tirsdag kom den gledelige nyheten om at George Clooney (56) og Amal Clooney (39) hadde blitt foreldre for første gang.

- I morges ønsket Amal og George tvillingene Ella og Alexander Clooney velkommen til verden. Ella, Alexander og Amal er alle friske, glade og har det fint, annonserte parets talsperson til People.com.

HØYGRAVID: Her er Amal sammen med sin mor Baria Alamuddin to måneder før fødselen. Foto: NTB Scanpix
HØYGRAVID: Her er Amal sammen med sin mor Baria Alamuddin to måneder før fødselen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- George er neddopet, men burde komme seg til hektene igjen om et par dager, ble det spøkefullt lagt til.

Nå, en dag etter fødselen, avslører Hollywood-stjernens foreldre, Nick (83) og Nina Clooney (77), at de allerede har sett de nyfødte tvillingene.

Selv om Hollywood-stjernens foreldre befant seg hjemme i Kentucky i USA mens Amal fødte i London, fikk de se barna via Skype få timer etter at de kom til verden.

- De er vakre, og Nina sverger på at den lille gutten har Georges nese. De har mørkt hår og ser nydelige ut, skrøt den stolte bestefaren til FOX19 NOW, ifølge The Mirror.

- Amal er en superkvinne. Helt fantastisk. Hun fortalte oss sist uke at hun var like stor som et hus. Til henne å være, er det selvfølgelig et veldig lite hus. George giftet seg opp i rang - akkurat slik jeg gjorde, lo han.

Saken fortsetter under bildet.

SER TVILLINGENE SLIK UT? Dette er et bilde av hvordan tvillingene, Ella og Alexander, kan se ut, ifølge Dr. D'Lynn Waldron, som er spesialist i aldersprogresjon. Hun har tidligere også publisert bilder av kjendisbarn som Shiloh Jolie Pitt, Suri Cruise og North West. Foto: NTB Scanpix
SER TVILLINGENE SLIK UT? Dette er et bilde av hvordan tvillingene, Ella og Alexander, kan se ut, ifølge Dr. D'Lynn Waldron, som er spesialist i aldersprogresjon. Hun har tidligere også publisert bilder av kjendisbarn som Shiloh Jolie Pitt, Suri Cruise og North West. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De nybakte besteforeldrene, som fra før av har to andre barnebarn på 26 og 22 år, gleder seg til å møte tvillingene, men er forberedt på å måtte vente til Amal har fått tid til å komme seg etter fødselen.

- De har nok å henge fingrene i nå, så de skal få slippe å få oss på besøk i London. Det er helt opp til dem når de vil ha besøk, forklarte han i intervjuet, ifølge Contacmusic.com.

- Øynene til George var helt blanke, så jeg er litt usikker på om han var edru. Vi får høre med ham, fleipet han videre.

LYKKELIGE: George og Amal er i ekstase etter at de begge har blitt foreldre for første gang. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIGE: George og Amal er i ekstase etter at de begge har blitt foreldre for første gang. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Det var i vinter i år at nyheten om graviditeten kom, og det var Clooneys skuespillerkompis Matt Damon (46) som først bekreftet tvillinglykken i media.

- Jeg jobbet med George i fjor høst da han tok meg til side. Jeg begynte nesten å gråte da jeg hørte det, jeg var så glad på hans vegne, fortalte Damon til Entertainment Tonight i februar.

En knapp uke senere åpnet også Clooney seg om den store begivenheten.

- Vi er utrolig glade og veldig spente. Det kommer til å bli et eventyr. Vi har på en måte omfavnet det hele med åpne armer, gliste Clooney da han bekreftet svangerskapet i et intervju på det franske programmet Rencontres de Cinema.

Moren avslørte tvillingenes kjønn

Videre fortalte Hollywood-stjernen lattermildt om hvordan kameratene reagerte da de fikk høre at han skulle bli pappa - i godt voksen alder.

- Vi satt sammen åtte kompiser, som alle har barn på videregående skole, og de var veldig støttende og fortalte hvor fantastisk det er å være far og at jeg kommer til å elske det.

- Så ble det helt stille, og alle begynte å imitere gråtende barn før hele bordet knakk sammen i latter.

- Dette kommer til å forandre mange ting, men sånn er livet, smilte han.

Saken fortsetter under bildet.

ÅPNE: George Clooneys foreldre er svært involverte i sønnens liv og gleder seg over familieforøkelsen. Foto: NTB Scanpix.
ÅPNE: George Clooneys foreldre er svært involverte i sønnens liv og gleder seg over familieforøkelsen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Samme måned klarte også den spente vordende bestemoren Nina Clooney å avsløre tvillingenes kjønn.

- Vi var alle samlet da de fortalte det til oss. Det var så koselig. Et personlig øyeblikk. Det blir en av hver. En gutt og en jente. Det er det jeg har blitt fortalt, sa hun til Vogue.

Det var høsten 2014 at George og Amal ga hverandre sine ja i en eventyrlig seremoni i romantiske Venezia i Italia.

Bryllupet stod bare ett år etter at de ble kjærester, og Clooney har tidligere fortalt at frieriet kom helt uventet på Amal.

- Det skjedde ganske raskt. Men jeg visste fort at jeg ønsket å tilbringe resten av livet mitt sammen med henne. Vi hadde aldri tidligere snakket om det da jeg plutselig spurte om hånden hennes. Jeg kastet det bokstavelig talt på henne, røpet han i 2015, ifølge E!News.

LES OGSÅ: Slik svarer Halle Berry (50) på graviditetsryktene