TRYGT HOS PAPPA: Cristiano Ronaldo og sønnen Cristiano Ronaldo Jr. så ut til å storkose seg på tribunen under Madrid Open i Tennis.  Foto: All Over Press
TRYGT HOS PAPPA: Cristiano Ronaldo og sønnen Cristiano Ronaldo Jr. så ut til å storkose seg på tribunen under Madrid Open i Tennis. Foto: All Over PressVis mer

Den lille babyen har blitt storsjarmør

- Jeg klarer ikke si nei til ham, sier Cristiano Ronaldo om sitt lille sjarmtroll.

SEOGHØR.NO: Den portugisiske fotballstjernen Cristiano Ronaldo (29) overrasket alle da han i juli i 2010 avslørte at han hadde blitt far til en liten gutt.

Fotballstjernen, som både da og nå er sammen med den russiske toppmodellen Irina Shayk, bekreftet den uventede nyheten på sin offisielle webside, Facebook og Twitter, men ville ikke si noe om hvem moren til babyen var.

Familien kunne senere fortelle at den lille gutten, som har fått navnet Cristiano Ronaldo Jr., ble født 17. juni i USA.

Men nå har den lille babyen blitt en snart fire år gammel storsjarmør. Da Real Madrid-stjernen tok med sønnen på Madrid Open i tennis denne uken, kom de i matchende hatter og så ut til å stortrives på tribunen.

SE, PAPPA: Cristiano Ronaldo Jr. får virkelig fram smilet til fotballstjernen. Foto: insight media/All Over Press
SE, PAPPA: Cristiano Ronaldo Jr. får virkelig fram smilet til fotballstjernen. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

Ronaldo bruker nok ekstra mye tid sammen med sønnen nå, før han reiser til VM i Brasil i sommer. Og som faren har også sønnen blitt svært glad i den runde ballen.

- Da han var to år gammel, var han veldig opptatt av biler. Nå er han gal etter fotball, og sier alltid «pappa, pappa, la oss spille», sier Ronaldo i et intervju med Daily Mirror.

PÅ MED HATTEN, PAPPA: Junior gir seg ikke før også Cristiano Ronaldo har på seg hvit hatt.  Foto: All Over Press
PÅ MED HATTEN, PAPPA: Junior gir seg ikke før også Cristiano Ronaldo har på seg hvit hatt. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg klarer ikke si nei til ham, for min drøm er å se ham spille. Han treffer allerede ballen veldig godt, sier Ronaldo.

Det manglet ikke på spekulasjoner på hvem babymoren var etter fødselen, og det ble hevdet at Ronaldo angivelig betalte kvinnen, som ryktes å være en ung britisk student, nærmere 110 millioner kroner for å få full omsorgsrett for barnet.

Men etter at alt medietrykket hadde lagt seg etter fødselen. Innrømmet Ronaldo at rollen som pappa hadde endret ham.

- Det er klart at noe sånt som dette påvirker deg. Det er en helt annen type ansvar. Kanskje jeg føler meg mer komfortabel. Jeg føler meg komfortabel når ting går bra - familien, klubben, vennene mine, det gir meg viktig støtte i alt annet, har han tidligere uttalt. 

GAME, SET AND MATCH: Cristiano Ronaldo og sønnen med like hatter på tenniskamp. Foto: All Over Press
GAME, SET AND MATCH: Cristiano Ronaldo og sønnen med like hatter på tenniskamp. Foto: All Over Press Vis mer

Ronaldos mamma, Dolores Aveiro (55), samt søstrene Katia (33) og Elma (35) hadde i starten hovedansvar for Cristiano jr. som følge av fotballpappaens travle hverdag.

- Det er mange kamper og det beste er å hvile. Spise og drikke godt, og hvile. Jeg er i god fysisk form. Sønnen min legger seg tidlig, men her om dagen, mens vi spilte kamp, fortalte moren min at han gråt non-stop, og at han ikke ville sove før jeg hadde scoret et mål. Jeg scorte, og fem minutter etter det sov han, sa Ronaldo i et tidligere intervju.

LES OGSÅ: Ronaldo tar opp kroppskampen med Beckham