KRITISK: - Fram mot denne sendingen har vi fokusert mye på det som har med det teatralske å gjøre. Men så legger juryen vekt på at vi ikke har gjort oppgaven vår, sier Camilla Wiik, som sammen med Anders måtte forlate onsdagens "Grease". Foto: Anders Myhren/Seher.no
KRITISK: - Fram mot denne sendingen har vi fokusert mye på det som har med det teatralske å gjøre. Men så legger juryen vekt på at vi ikke har gjort oppgaven vår, sier Camilla Wiik, som sammen med Anders måtte forlate onsdagens "Grease". Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Den kjøper jeg ikke, Camilla!

Juryformannen svært kritisk til "Grease"-parets unnskyldning.

SEHER.NO: Høstens første finalesending av TVNorge-satsingen "Grease" er over, og det ble Anders Rydning (22) og Camilla Wiik (26). Umiddelbart etterpå ga Camilla klart uttrykk for at hun syntes det var urettferdig at det var nettopp de som måtte bite i det sure eplet.

- Det er tungt. Og urettferdig. Plutselig hører vi at dommerne i dag skal legge vekt på sangen, men det hadde ingen sagt til oss, sa hun rett etter at seernes - og dommernes - dom var klar.

Akkurat det får juryformann Tom Sterri til å riste på hodet.

Se videointervju med de to dom røk ut av onsdagens "Grease" nederst i saken!

- Overrasket
- Hva de har fått beskjed om eller ikke... Det som er saken er at vi skal finne hovedrollene til en gigantisk oppsetning i Oslo Spektrum. Og da er sangen veldig viktig. Den kjøper jeg ikke, sier Tom Sterri til Seher.no.

Camilla og Anders er derimot klinkende klare. For ifølge dem selv, kom sangen i annen rekke.

- Jeg må si at vi er litt overrasket over ting. Vi har jobbet i lang tid med mange fantastiske mennesker. Og fram mot denne sendingen har vi fokusert mye på det som har med det teatralske å gjøre. Da legger juryen i steden vekt på at vi ikke har gjort oppgaven vår, sier Camilla.

- Følte dere at dere var det eneste paret som la for lite vekt på sangen?

- Vi var i hvert fall det eneste paret som utførte en sang der det lå en skikkelig historie bak.

Camilla understreker at det var trist, men at de ikke er bitre etter onsdagens exit.

- Jeg sier ikke at alt dette er grunnen til at vi ryker, det er jo tross alt seerne som bestemmer det meste av utfallet, sier de.

- Alltid trist
Juryformann Tom Sterri innrømmer at han ikke trodde at det var nettopp dette paret som skulle ryke ut allerede i den første sendingen. 

- Det er alltid trist for de som ryker. Og jeg tror nok at det er mange unge piker som er litt lei seg for at Anders ikke er med lenger. Men jeg synes faktisk de gjorde det bedre under generalprøven enn hva de viste under live-sendingen, sier han.

Sterri mener det var flere som holdt et dårligere nivå enn de som røk - spesielt roser han Camilla.

- Både Anders og Camilla var nok ikke helt oppe på listen, men Camilla var ikke dårligst - overhodet ikke. Personlig trodde jeg Christine skulle ryke, så dette kom litt uventet, forteller Sterri til Seher.no.

Har du et tips om "Grease"-stjernene eller andre kjendistips? Tips oss her! 

LES OGSÅ: Mr. Gay skal rocke Grease

 Se videointervju med de to som røk ut av onsdagens "Grease" her:

 

[obj:media:6919]