EXTERIORS-AKTUELL: Hyde spiller en av hovedrollene i den nye norske filmen Exteriors. Her sammen med de andre skuespillerne, Ruta Gedmintas, Gitte Witt og Joshua Bowman. Foto: Thomas Horni / Seher.no
EXTERIORS-AKTUELL: Hyde spiller en av hovedrollene i den nye norske filmen Exteriors. Her sammen med de andre skuespillerne, Ruta Gedmintas, Gitte Witt og Joshua Bowman. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

- Den kampen skal Danmark vinne

«True Blood»-skuespilleren er overbevist om at Danmark slår Norge.

Publisert
SEHER.NO: Lørdag kveld spilles den meget viktige EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Danmark på Ullevaal Stadion i Oslo. Og er det én person som skal følge ekstra godt med, er det «True Blood»-skuespiller Allan Hyde (21).

Danske Hyde, som er aktuell i den norske filmen «Exteriors», forteller til Seher.no at han er veldig fotballinteressert, og at han gleder seg stort til å følge kampen.

- Ja, jeg ser veldig mye frem til å se kampen. Jeg skal se kampen med en del kamerater på en pub et lite stykke utenfor København. Det er lenge siden jeg har vært i Danmark nå, så det gleder jeg meg til, sier Hyde til Seher.no.


Og stjernen er overbevist om at Danmark kommer til å vinne kampen.

- Den kampen skal Danmark vinne. Det kommer til å bli en spennende kamp, som ender med dansk 2-1-seier, forteller han smilende.

21-åringen forteller at han har trivdes godt under innspillingen av «Exteriors». Men å spille inn en norsk film er veldig annerledes enn å spille inn en episode av «True Blood».

- Der blir jeg plassert i en stol og blir kalt på når det er min tur. Jeg får ikke lov til å hjelpe til. Under innspillingen av «Exteriors» hjelper jeg gjerne til med å holde kabler, eller hva det skal være. På «True Blood»-settet får jeg streng beskjed om jeg forsøker å hjelpe til. De sier: «No way» om jeg prøver, sier han til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg ser ut som en hjemløs person

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer