Jessica Simpson:

Den høygravide stjernen overrasker med bikinibilde

Popstjernen viser selvironi med nytt bilde.

SNART TREBARNSMOR: Jessica Simpson har ikke lagt skjul på at sitt tredje svangerskap har vært en utfordring. Foto: NTB Scanpix
SNART TREBARNSMOR: Jessica Simpson har ikke lagt skjul på at sitt tredje svangerskap har vært en utfordring. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september kom Jessica Simpson (38) og ektemannen Eric Johnson (39) med den hyggelige kunngjøringen om at de venter sitt tredje barn.

Popstjernen delte den gang babynyheten med sine over fire millioner følgere på Instagram - med god hjelp fra datteren Maxwell «Maxi» Drew (6) og sønnen Ace Knute (5).

Barna var nemlig avbildet med to store ballonger med bildeteksten «Overraskelse». Like etterpå publiserte sangfuglen et nytt bilde, hvor hun avslørte både graviditeten og babyens kjønn.

- Denne lille jenta vil gjøre oss til en familie på fem. Vi kunne ikke vært lykkeligere over å annonsere denne dyrebare velsignelsen i livet, skrev Simpson til bildet.

- Drektig

Gjennom hele graviditeten har Jessica delt innblikk fra svangerskapets opp- og nedturer med fansen. I januar røpet hun blant annet at den ufødte datteren allerede hadde fått et navn. Hun skal nemlig hete Birdie.

Nå begynner terminen å nærme seg med stormskritt, og mandag publiserte sangfuglen et bilde av seg selv og sin voksende babymage i bikini.

«Jess-tation», har hun skrevet som tekst, et ordspill på det engelske utrykket «Gestation», ifølge People, som på norsk betyr drektig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer