Ashley Graham:

Den høygravide modellen deler nakenselfie med fansen

Blir mamma for første gang på nyåret.

GRAVID: Ashley Graham er i lykkelige omstendigheter og gleder seg stort til å bli mor. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Ashley Graham er i lykkelige omstendigheter og gleder seg stort til å bli mor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I august kom den hyggelige nyheten om at modellen Ashley Graham (32) og ektemannen Justin Ervin (31) venter sitt første barn sammen.

Graviditeten annonserte duoen selv på sosiale medier på deres niårsbryllupsdag.

Den vordende moren delte da denne søte videoen på Instagram med sine ni millioner følgere, og det hersker liten tvil om at de begge gleder seg til å bli foreldre.

Tidligere denne måneden, da Graham gjestet «The Ellen DeGeneres Show», avslørte hun også kjønnet på sin ufødte baby.

- Jeg får en gutt! Jeg skal bli mamma til en gutt! jublet hun og nærmest hoppet ut av stolen sin, ifølge People.

Hyller kvinnekroppen

Terminen, som er i januar, nærmer seg med stormskritt, og 32-åringen gir jevnlig oppdateringer og deler bilder med fansen fra svangerskapet.

Torsdag feiret amerikanerne Thanksgiving i USA, og i den anledning postet Ashley flere bilder før og etter feiringen på sin Instagram story.

På et, hvor hun holder seg på magen, stiller hun sammen med ektemannen og gir uttrykk for at de begge har spist rikelig med god mat.

- Mamma og pappa er mette, står det som tekst.

Neste bilde er av den dristigere varianten. Her poserer nemlig modellen kliss naken og viser frem sine flotte gravide kropp.

Den høygravide modellen deler nakenselfie med fansen
Den høygravide modellen deler nakenselfie med fansen

Sunt forbilde

Ashley Graham har i løpet av de siste årene blitt en av verdens mest omtalte modeller, og har gått på en rekke catwalker og vært forsidepike for prestisjetunge motemagasin som Vogue.

I 2016 var navnet hennes «på alles lepper» da hun prydet forsiden av Sports Illustrated i bikini som den aller første «plus size»-modellen.

Hun bruker ofte sosiale medier til å hylle kvinnekroppen og fremme et sunt kroppsideal. I august, bare en uke etter at hun annonserte graviditeten, viste hun blant annet frem strekkmerkene sine.

- Akkurat den samme, bare litt annerledes, skrev hun til dette bildet:

View this post on Instagram

same same but a little different

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Posten har fått 1,4 milloner likerklikk og over 23.000 kommentarer.

- Jeg elsker deg seriøst for dette. DETTE er hvordan en ekte kvinne ser ut, mener en bruker.

- Dette er meg, sånn ser jeg ut. Fabelaktig, sterk, vakker og uredd, skriver en annen.

En tredje takker supermodellen for at hun alltid får andre til å føle seg vel, og påpeker at hun er et sunt forbilde for andre kvinner.

Frekke spørsmål

Til tross for hyggelige tilbakemeldinger, så har 32-åringen tidligere sagt at hun er lei av å bli hyllet for selvtilliten sin, bare fordi det ikke er forventet at hun skal være stolt.

- Det er ganske slitsomt at jeg alltid må snakke om hvor modig jeg er for å stille opp i bikini bare fordi cellulittene henger utenfor, fortalte hun ifølge The Independent, og trakk frem det kjipeste spørsmålet hun ofte blir stilt:

- «Hvordan fant du selvtilliten til å stille opp i bikini foran fotografene uten å bli retusjert?». Det er det verste spørsmålet. «Jeg har kommet meg over det», svarer jeg da, delte hun videre.

Graham ønsker heller å bruke energien sin på den positive effekten modellkarrieren hennes har på unge jenter og kvinner.

- Vi har alle våre usikkerheter, men man lærer seg å vokse og elske seg selv. Jeg tenker på alle de kvinnene som har fått sine liv endret av å se bilder av meg som poserer selvsikkert til fotografene. Det er derfor jeg gjør det, fortalte hun, ifølge nettstedet.

Etter at Ashleys baby shower i høst, delte hun følgende med People:

- En av de aller beste tingene med dette svangerskapet har vært å bli venner og knytte kontakt med andre mødre.

- Det var seks gravide mødre i baby showeren min, og alle har vært en del av støttesystemet mitt. Vi snakker om alle de ulike aspektene av graviditeten og morsrollen. Spesielt det som handler om å ta var på oss selv,

Uhellet var ute på Time 100 gallaen i New York. Vis mer

LES OGSÅ: Anna Anka må gi opp babydrømmen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer