- Den handler ikke om sex

Melodi Grand Prix-aktuelle Alexandra Joner tar til motmæle mot kritikerne.

SENSUELL: Alexandra Joner viser frem et av antrekkene fra sin nye musikkvideo på Instagram. Foto: Jeanett Haslien
SENSUELL: Alexandra Joner viser frem et av antrekkene fra sin nye musikkvideo på Instagram. Foto: Jeanett Haslien Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sangeren, danseren og skuespilleren Alexandra Joner (24) er blant stjernene som deltar i årets Melodi Grand Prix.

Den flotte sangstjernen, som høsten 2014 slapp singelen «Tap Dance», skal kjempe om finaleplassen til Eurovision Song Contest med den nye låta «Cinderella».

Denne uken delte Alexandra en liten smakebit av hva publikum kan vente seg. Hun postet et dristig bildeInstagram, der hun er iført et av antrekkene fra låtas kommende musikkvideo.

På bildet er 24-åringen iført en hudfarget body besatt med krystaller, samt et par sorte strømpeholdere.

SENSUELL: Alexandra Joner viser frem et av antrekkene fra sin nye musikkvideo på Instagram. Foto: Jeanett Haslien
SENSUELL: Alexandra Joner viser frem et av antrekkene fra sin nye musikkvideo på Instagram. Foto: Jeanett Haslien Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Noen av Alexandras Instagram-følgere reagerer på bildet, og ber henne synge en sang som ikke «handler om sex».

Det fikk artisten til å reagere.

- Den handler ikke om sex, svarer Alexandra selv på Instagram.

Se intervju med Alexandra Joner på Se og Hørs kjendisgalla:

 

- Pleier ikke bry meg

Til Seoghør.no utdyper den sjarmerende sangeren hva «Cinderella» faktisk dreier seg om.

- Den handler egentlig om å komme seg igjennom nedturer og motgang, og at man ikke skal gi seg, for til slutt så seirer man. Jeg føler at låten er veldig personlig, også tror jeg mange kan kjenne seg igjen i den, forklarer hun.

Saken fortsetter under bildet.

SNIKTITT: Alexandra Joner gir Seoghør.no et eksklusivt innblikk fra innspillingen av «Cinderella»-videoen, der 24-åringen blant annet er iført en dristig body og en overdådig kåpe. Foto: Olav Stubberud
SNIKTITT: Alexandra Joner gir Seoghør.no et eksklusivt innblikk fra innspillingen av «Cinderella»-videoen, der 24-åringen blant annet er iført en dristig body og en overdådig kåpe. Foto: Olav Stubberud Vis mer

Alexandra, som er blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner, sier at «nettroll» som beskylder henne for bare å spille på sex, heldigvis hører med til unntakene.

- Folk er stort sett veldig positive til det jeg gjør. Jeg pleier ikke å bry meg om kjipe kommentarer, men noen ganger må man si ifra, understreker hun overfor Seoghør.no.

At Melodi Grand Prix-deltakeren ikke lar seg pille på nesen, er også tydelig i teksten til «Cinderella»:

- Favorittsetningen min i låten er «Bring the storms, II'l never stop!», røper hun.

Nedenfor kan du se og høre en «teaser» fra «Cinderella», og se den tidligere «MasterChef»-deltakeren snakke om sin villeste diett:

 

Alexandra Joners MGP-bidrag slippes 17. februar, mens musikkvideoen til «Cinderella» har premiere den siste uken i februar.

Melodi Grand Prix 2015 avholdes i Oslo Spektrum den 14. mars.

LES OGSÅ: «Mitt Dansecrew»-Markus ble tatt på senga av Fredrik Skavlan

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer