TILBAKE I NORGE: Samboerne Lene Marlin og Kåre Conradi er tilbake i Norge etter å ha bodd en periode i London. Nå er Lene snart klar med en ny sang sammen med tidligere Idol-vinner Aleksander Denstad With. Foto: NTB scanpix
TILBAKE I NORGE: Samboerne Lene Marlin og Kåre Conradi er tilbake i Norge etter å ha bodd en periode i London. Nå er Lene snart klar med en ny sang sammen med tidligere Idol-vinner Aleksander Denstad With. Foto: NTB scanpixVis mer

- Den handler ikke om meg og Kåre

Lene Marlin er klar for duett med Idol-vinner.

SEHER.NO: Etter en periode i London sammen med skuespiller-kjæresten Kåre Conradi, er Lene Marlin (29) nå tilbake i Norge.

Og tiden har hun ifølge VG blant annet brukt til å spille inn en duett med den tidligere "Idol"-vinneren Aleksander Denstad With (22).

Men Lene vil ikke røpe hva sangen handler om.

- Jeg forteller jo aldri hva sanger handler om. Men jeg kan si at den ikke handler om meg og Kåre, sier hun til VG.

Aleksander Denstad With - som i fjor ble singel etter at forholdet til "Idol"-kollegaen Vivian Sørmeland tok slutt, beskriver samarbeidet med Lene som en drøm som går i oppfyllelse.

- Jeg som alle andre, kjøpte den første platen hennes. "Unforgivable Sinner" hører jeg fortsatt på, det er en udødelig låt med et udødelig sound, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!  
LES OGSÅ: - Vi har snakket ut om alt