Kate Hudson:

Den gravide stjernen overrasket på Instagram

- Gleder meg til å drikke alkohol etter fødselen.

VENTER BARN: Kate Hudson blir snart trebarnsmor. For tiden drømmer hun om hvordan fødselen blir og hva hun skal gjøre i etterkant. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Kate Hudson blir snart trebarnsmor. For tiden drømmer hun om hvordan fødselen blir og hva hun skal gjøre i etterkant. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om kort tid blir den amerikanske skuespilleren Kate Hudson (39) trebarnsmor.

Allerede i april avslørte hun den kommende familieforøkelsen, og 39-åringen, som har sønnene Ryder (14) og Bingham (6) fra tidligere, gleder seg tydelig til å få en liten jente sammen med kjæresten Danny Fujikawa.

Viser babymagen

Gjennom hele svangerskapet har den vakre skuespilleren delt en rekke bilder av sin voksende mage i sosiale medier, og i helgen beviste hun en gang for alle at hun er i strålende form.

Liggende i treningstøy på en yogamatte ser det nemlig ut som hun er rimelig avslappet i forkant av fødselen. Det er imidlertid den påfølgende teksten følgerne har bitt seg merke i.

Kate Hudson forteller nemlig at hun forbereder seg til fødsel ved å se den for seg, samt at hun ser for seg sin første Martini etter at datteren er kommet til verden.

- Visualiserer og «kobler meg til» en sunn fødsel og min første Dirty Martini, skriver hun, etterfulgt av blant annet en emneknagg om at hun savner drinken.

«Almost Famous»-stjernen er for øvrig kjent for å arrangere svært ville hjemmefester i Hollywood, og hun har avslørt overfor Cosmopolitan at hun gjerne må bytte ut flere av møblene i huset etter at hun har hatt fest.

I det intervjuet uttalte hun at tequila var favoritten hennes på fest, men nå kan det altså virke som om det meksikanske brennevinet har fått konkurranse.

HØYGRAVID: Danny Fujikawa og Kate Hudson avbildet sammen på en avslappende familieferie i Hellas for et par uker siden. Foto: Splash News/ NTB scanpix
HØYGRAVID: Danny Fujikawa og Kate Hudson avbildet sammen på en avslappende familieferie i Hellas for et par uker siden. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Skjulte svangerskapet

Det var på Instagram Kate Hudson avslørte graviditeten og kjønnet på babyen for fansen. Det gjorde hun i en morsom video.

- Overraskelse!!! Hvis du lurer på hvorfor jeg har vært så fraværende på sosiale medier den siste tiden, så er det fordi jeg aldri har følt meg dårligere! Dette er det trimesteret jeg har vært mest syk av alle gangene jeg har gått gravid, delte Hudson blant annet med sine over åtte millioner følgere.

- Vi har prøvd å holde dette svangerskapet skjult så lenge som mulig, men nå begynner det å bli veldig tydelig! Det er altfor vanskelig å holde hemmelig, og for å være helt ærlig, så har det vært utmattende å prøve å skjule alt i stedet for å bare fortelle det! Barna mine, Danny, jeg og hele familien er helt vilt spente! En liten jente er på vei, fortsatte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Var venner

Kate og musikeren Danny ble for første gang observert sammen i mai i fjor, men i desember avslørte 38-åringen at hun møtte kjæresten mens hun var gravid med sin første sønn.

«Første gang jeg møtte Danny, var jeg 23 år og høygravid med Ryder», delte Hudson i et innlegg på Instagram.

På den tiden var hun gift med Chris Robinson, vokalisten i The Black Crowes.

Danny og Kate var i samme omgangskrets i 15 år før de ble kjærester. Hun var nemlig god venn med hans to stesøstre, Sara og Erin.

BLIR FORELDRE: Kate og Danny venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Kate og Danny venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre i innlegget fra desember skrev Kate at Danny inviterte henne med på fjelltur for ett år siden. Hun antok da at familien hans skulle være med. I stedet ble det en uhøytidelig første date.

«Ingen av oss tok initiativ den første gangen. Det tok faktisk flere måneder før han prøvde seg på meg», delte filmstjernen.

Danny er Hudsons første offentlige romanse siden hun brøt forlovelsen med Muse-vokalist Matthew Bellamy (39) i 2014. De to har sønnen Bingham sammen.

LES OGSÅ: - Kona har vært familiens klippe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer