Amy Schumer:

Den gravide stjernen innlagt på sykehus

- Alle som sier at andre trimester er bedre enn første, forteller ikke hele historien.

DÅRLIG: Komikeren har kansellert flere show. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG: Komikeren har kansellert flere show. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen stod komiker Amy Schumer (37) på scenen i Las Vegas og vitset om sin egen graviditet.

Likevel ble det også litt alvorlig snakk fra scenen da Schumer innrømmet at svangerskapet ikke hadde vært helt enkelt.

- Jeg liker det ikke. Graviditeten har vært svært tøff så langt, uttalte hun, ifølge People.

Nå, fem dager senere, avslører Hollywood-stjernen at hun er innlagt på sykehus i Texas, hvor hun skulle holde stand-up show, fordi hun har blitt skikkelig dårlig.

- Texas, jeg er så lei meg. Jeg har virkelig gledet meg til disse showene, men jeg må avlyse. Jeg er på sykehus. Jeg og babyen har det bra, men alle som sier at andre trimester er bedre enn første, forteller ikke hele historien. Jeg har vært enda sykere dette trimesteret. Jeg har ekstrem svangerskapskvalme. Jeg er veldig heldig som er gravid, men dette er dritt! Sender masse kjærlighet til legene og sykepleierne som tar vare på meg og Tati! De er skikkelig kule, skriver hun på Instagram torsdag.

Vitset med Meghan og Harry

Det var sist måned Amy Schumer kom med den hyggelige nyheten om at hun og ektemannen Chris Fischer (38) venter sitt første barn sammen.

Kunngjøringen ble presentert på originalt vis i form av et Instagram-innlegg hos forfatteren Jessica Yellin.

- Jeg er gravid (Amy Schumer), het det på et skjermbilde fra notat-appen til iPhone.

FØLELSESLADD: Amy Schumers far, Gordon Schumer, lider av MS. Her får han endelig møte «sitt livs største kjærlighet», i regi av datteren. Det ble et følelsesladd møte. Video: Instagram / Amy Schumer Vis mer

Komikeren selv henviste også til Yellins Instagram-profil, men la i tillegg ut et bilde, der hun redigerte inn hodene til seg selv og ektemannen på det som egentlig er et bilde av prins Harry og hertuginne Meghan. Sistnevnte er som kjent også gravid.

Giftet seg i hemmelighet

I februar overrasket den gravide stjernen verden da hun avslørte at hun hadde giftet seg i all hemmelighet.

Bryllupet fant sted i Malibu, mindre enn én uke etter at hun bekreftet at hun hadde fått seg ny kjæreste, kokken Chris Fischer.

- Det føles fantastisk! Noe av det som er bra med det at vi giftet oss såpass tidlig, er at vi er så forelsket, fortalte hun like etter bryllupet på radioshowet «You Up with Nikki Gleaser» på SiriusXM.

Da den artige blondinen fortalte videre at hun kun brukte 20 minutter på å skrive bryllupsløftene sine. De endte opp med å bli elendige, ifølge henne selv.

- I bryllupsløftene sa jeg blant annet: «Jeg lover at jeg alltid skal gå ned på deg, selv om alle sier at det ikke kommer til å skje». Det var skikkelig ille, røpet hun, ifølge Cosmopolitan.

View this post on Instagram

Yup

A post shared by @ amyschumer on

- Jeg må sette helsen først

I april havnet også Amy Schumer på sykehus. Den gang med nyreinfeksjon.

«Dette er hva jeg har gjort denne uken. Jeg ble innlagt på sykehuset i fem dager med en forferdelig infeksjon i nyrene,» fortalte hun i et Instagram-innlegg, før hun fortsatte med å takke legene, sykepleierne, sin nybakte ektemann og familien som har stått støtt ved hennes side.

Schumer delte den gang også flere bilder fra sykehussengen.

«Jeg ønsket å dele dette med dere fordi det sinnsykt sexy, men mest fordi jeg egentlig skulle vært i London nå for åpningen av «I Feel Pretty». Legene mine har sagt at jeg ikke kan dra. Egoistisk sett er jeg veldig skuffet over å gå glipp av denne turen for jeg elsker London og Europa generelt, og alle de fantastiske menneskene (maten) der. Men jeg må sette helsen min først,» forklarte komikeren videre.

LES OGSÅ: Slik avslørte hun kjønnet på babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer