Cardi B:

Den gravide rapstjernens tøffe fortid

Cardi B viste frem babymagen.

VISTE FReM MAGEN: Etter rapdronningen Cardi Bs innslag på «Saturday Night Live», har lykkeønskninger strømmet inn. Video: CNN Vis mer Vis mer
Publisert

(Se og Hør): For et år siden var det knapt noen som hadde hørt om den amerikanske artisten Cardi B (25).

Jo da, hun var å se i realityserien «Love & Hip Hop: New York» på VH1, men det var først da debutsingelen «Bodak Yellow» ble sluppet på vårparten i fjor at karrieren hennes eksploderte.

I en mannsdominert bransje skilte hun seg ut med rappingen sin, og at hun attpåtil hadde en spennende bakgrunn, gjorde henne til et interessant intervjuobjekt for pressen.

Nå blir rapperen, som fikk en femmer på terningen av Dagbladets anmelder for debutalbumet «Invasion of Privacy» denne uka, mamma for første gang. Det avslørte hun på scenen.

Viste frem magen

Du skal ikke mange åra tilbake i tid for å finne Cardi, som egentlig heter Belcalis Almanzar, nærmest boende på gata. Hun tjente det hun kunne som stripper i New York.

I dag er hun angivelig god for omtrent fire millioner dollar, rundt 30 millioner kroner, og at hun gjester låter for både Bruno Mars og rapgruppa Migos, senker ikke populariteten hennes.

Apropos Migos: 25-åringens forlovede er en del av rapgruppa. Han går under artistnavnet Offset, men heter egentlig Kiari Kendrell Cephus (26).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.