- Den første tiden var jeg bare forbanna

Den norske artisten Aslag Haugen tror aldri han vil komme over brorens dødsulykke.

SAVNER BROREN: Jeg kommer aldri til å bli ferdig med det. Tankene dukker opp med jevne mellomrom, sier Aslag Haugen om savnet etter storebroren Arne Sigurd, som døde i en bilulykke for ett år siden. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SAVNER BROREN: Jeg kommer aldri til å bli ferdig med det. Tankene dukker opp med jevne mellomrom, sier Aslag Haugen om savnet etter storebroren Arne Sigurd, som døde i en bilulykke for ett år siden. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sammen med bandet Hellbillies har Aslag Haugen (51) opplevet stor suksess.

Men i et intervju med Dagbladet sier han at livet hans ikke har vært det samme etter at storebroren Arne Sigud døde brått i en i bilulykke 15. juli i fjor.

Storebroren døde etter at bilen hans kjørte av veien utenfor Ådal.

- Det var helt jævlig å få den telefonen. Hva kunne jeg gjøre? Ingenting. Den første tida var jeg bare forbanna og lurte på hvem som kødda med meg. Men etter hvert slo det innover meg hva som hadde skjedd.

- Jeg kommer aldri til å bli ferdig med det. Tankene dukker opp med jevne mellomrom.

Sammen med resten av bandet hyller nå bandet den avdøde broren på hver konsert.

- Han skrev jo teksten på ei av låtene våre «Røta». Den avslutter vi hver konsert med nå. Da har har jeg en slags kontakt med ham, sier Aslag til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stella Mwangis far ble påkjørt og drept

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer