FALT VED FØRSTE MØTE: «Skal vi danse»-yndlingen Nadya Khamitskaya og VG-journalist Mads Andersen har vært som erteris siden de ble sammen vinteren 2011. Her er paret avbildet sammen på Gullruten i Bergen i mai. Foto: Fameflynet Norway
FALT VED FØRSTE MØTE: «Skal vi danse»-yndlingen Nadya Khamitskaya og VG-journalist Mads Andersen har vært som erteris siden de ble sammen vinteren 2011. Her er paret avbildet sammen på Gullruten i Bergen i mai. Foto: Fameflynet NorwayVis mer

- Den første og siste blind daten jeg har vært på

Nadya Khamitskaya avslører hvorfor hun falt umiddelbart for samboeren.

SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-stjernen Nadya Khamitskaya (31) er igjen klar for å danse seg lengst mulig i TV 2s populære dansekonkurranse, denne gangen med tidligere fotballspiller Roar Strand (44).

Men i privatlivet har hun de siste årene hatt en anenn trofast makker, nemlig samboer og VGTV-journalist Mads Andersen (30).

Nadya bekreftet at de to var et par overfor Se og Hør vinteren 2011, og til VG Helg forteller hun i dag om deres første møte.

- Da jeg møtte Mads, var det den første og siste blind daten jeg hadde vært på. Jeg syntes det var veldig teit, men så traff vi hverandre og jeg tenkte: «Han blir jeg gammel sammen med», sier den talentfulle danseren til VG Helg.

FIN TRIO: Nadya og Mads på «James Bond: Skyfall»-premieren i Oslo i 2012, sammen med kunstner Vebjørn Sand - som var Nadyas «Skal vi danse»-partner det året.  Foto: Stella Pictures
FIN TRIO: Nadya og Mads på «James Bond: Skyfall»-premieren i Oslo i 2012, sammen med kunstner Vebjørn Sand - som var Nadyas «Skal vi danse»-partner det året. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han så bra ut

I løpet av de første syv-åtte månedene turtelduene var et par, ble de både samboere og gravide sammen.

Våren 2012 kom Léon Mathias (2), og samme sommer ble han døpt i en dåpskjole sydd av danser-og designer-Nadya.

Alt dette i kjølvannet av den vakre 31-åringens utseendefokus på den aller første daten:

- Grunnen til at jeg sa ja til å møte ham, var at han så bra ut. Haha. Men det som gjorde at det var riktig, var at vi begge har en stor lidenskap for det vi gjør.

- Vi elsker jobbene våre og liker å utfordres, både som menneske og profesjonelt. Vi støtter hverandre og heier på hverandre, avslører Nadya overfor VG Helg.

«Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdager klokken 19.30.

LES OGSÅ: Datteren hadde 30 prosent sjanse for å overleve

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.