FALT VED FØRSTE MØTE: «Skal vi danse»-yndlingen Nadya Khamitskaya og VG-journalist Mads Andersen har vært som erteris siden de ble sammen vinteren 2011. Her er paret avbildet sammen på Gullruten i Bergen i mai. Foto: Fameflynet Norway
FALT VED FØRSTE MØTE: «Skal vi danse»-yndlingen Nadya Khamitskaya og VG-journalist Mads Andersen har vært som erteris siden de ble sammen vinteren 2011. Her er paret avbildet sammen på Gullruten i Bergen i mai. Foto: Fameflynet NorwayVis mer

- Den første og siste blind daten jeg har vært på

Nadya Khamitskaya avslører hvorfor hun falt umiddelbart for samboeren.

SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-stjernen Nadya Khamitskaya (31) er igjen klar for å danse seg lengst mulig i TV 2s populære dansekonkurranse, denne gangen med tidligere fotballspiller Roar Strand (44).

Men i privatlivet har hun de siste årene hatt en anenn trofast makker, nemlig samboer og VGTV-journalist Mads Andersen (30).

Nadya bekreftet at de to var et par overfor Se og Hør vinteren 2011, og til VG Helg forteller hun i dag om deres første møte.

- Da jeg møtte Mads, var det den første og siste blind daten jeg hadde vært på. Jeg syntes det var veldig teit, men så traff vi hverandre og jeg tenkte: «Han blir jeg gammel sammen med», sier den talentfulle danseren til VG Helg.

FIN TRIO: Nadya og Mads på «James Bond: Skyfall»-premieren i Oslo i 2012, sammen med kunstner Vebjørn Sand - som var Nadyas «Skal vi danse»-partner det året.  Foto: Stella Pictures
FIN TRIO: Nadya og Mads på «James Bond: Skyfall»-premieren i Oslo i 2012, sammen med kunstner Vebjørn Sand - som var Nadyas «Skal vi danse»-partner det året. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han så bra ut

I løpet av de første syv-åtte månedene turtelduene var et par, ble de både samboere og gravide sammen.

Våren 2012 kom Léon Mathias (2), og samme sommer ble han døpt i en dåpskjole sydd av danser-og designer-Nadya.

Alt dette i kjølvannet av den vakre 31-åringens utseendefokus på den aller første daten:

- Grunnen til at jeg sa ja til å møte ham, var at han så bra ut. Haha. Men det som gjorde at det var riktig, var at vi begge har en stor lidenskap for det vi gjør.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Vi elsker jobbene våre og liker å utfordres, både som menneske og profesjonelt. Vi støtter hverandre og heier på hverandre, avslører Nadya overfor VG Helg.

«Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdager klokken 19.30.

LES OGSÅ: Datteren hadde 30 prosent sjanse for å overleve