- Den første måneden er fortsatt ganske uklar

TV2-Siri har endelig kommet seg etter den dramatiske fødselen i oktober.

TV2-Siri har tidligere åpnet seg om den vanskelige fødselen i fjor. 
 Foto: Henning Jensen / Se og Hør
TV2-Siri har tidligere åpnet seg om den vanskelige fødselen i fjor. Foto: Henning Jensen / Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: I slutten av oktober i fjor ble TV2s sportsanker Siri Nilminie Avlesen-Østli (31) og ektemannen Erik Avlesen-Østli (34) foreldre for første gang.

Like etter fødselen avslørte Siri til TV2 at den gledelige dagen ikke ble helt som forventet, da hun ble påvist svangerskapsforgiftning og måtte ta hastekeisersnitt. 

Det ble derfor en dramatisk tid før vesle Victor kom til verden. 

I et intervju med Her og Nå forteller sportsankeren at også tiden rett etter fødselen ble en stor utfordring.

- Han var frisk og rask, det var hele tiden det viktigste. Med meg sto det dårligere til. Den første uken var jeg veldig medtatt og helt i ørska. Selv den første måneden er fortsatt ganske uklar, sier hun og fortsetter:

- Jeg ble sykemeldt, og Erik fikk det fulle ansvaret her hjemme. Han sørget for at jeg fikk den roen jeg trengte og tok seg av Victor. Han var virkelig fantastisk, sier hun til ukebladet. 

Saken fortsetter nedenfor. 

KJENT FRA TV: Siri Nilminie Avlesen-Østli er nyhetsanker og reporter for TV2 Sporten. Foto: TV2
KJENT FRA TV: Siri Nilminie Avlesen-Østli er nyhetsanker og reporter for TV2 Sporten. Foto: TV2 Vis mer

Gleder seg til å jobbe igjen

Siri forteller videre at hun nå er i god form igjen etter fødselen, og at hun ikke stresser i den nye tilværelsen lenger. 

I august reiser den nybakte småbarnsmoren til Rio de Janeiro i Brasil for å dekke sommer-OL, noe hun innrømmer at hun ser frem til. 

Før den tid nyter hun tiden som fulltidsforelder sammen med ektemannen Erik. Paret giftet seg i Hamar domkirke i august 2013. 

- Det blir fantastisk å gifte seg med Erik. Han er alt jeg kunne drømme om og litt til. Vi utfyller hverandre og har det så gøy sammen, så dette må bare bli bra. Jeg er heldig som har funnet en så solid og bra mann, sa hun til Seoghør.no. 

EKTEPAR: I august 2013 giftet Siri seg med sin Erik Løkken Østli i Hamar domkirke. Det nygifte paret strålte sammen på kirketrappen etter vielsen. Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør
EKTEPAR: I august 2013 giftet Siri seg med sin Erik Løkken Østli i Hamar domkirke. Det nygifte paret strålte sammen på kirketrappen etter vielsen. Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg drømmer om å bli kona hans igjen