<strong>SPESIELL:</strong> Denne julen kommer til å bli spesiell for mange, deriblant utenriksminister Jonas Gahr Støre.  Foto: Stella Pictures
SPESIELL: Denne julen kommer til å bli spesiell for mange, deriblant utenriksminister Jonas Gahr Støre. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Den første julen hvor en stol står tom

Jonas Gahr Støre tror denne julen komme til å bli ekstra spesiell.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Som så mange andre skal Jonas Gahr Støre (51) feire julehøytiden med storfamilien. Selv står han for den spesialbestilte ribba, mens Disney ruller over TV-skjermen.

Men for utenriksministeren er det en spesiell tid han går i møte. Denne julen går tankene til ofrene etter 22.juli-attentatet.

- Det som gir rom for familielykke i glansbildet, har også i seg sårbarheten når det ikke er slik. For mange er dette den første julen hvor en stol står tom. Høytider og bursdager kommer til å være vanskelig for de berørte familiene fremover, vi må tenke på dem nå, sier han til VG Helg.

En av juletradisjonene til den profilerte politikeren er å sette seg ned og skrive julekort til venner og kjente. Denne julen blir det fler kort enn vanlig.

- Nå skriver jeg julekort til foreldre som jeg i fjor ikke visste hvem var, men som jeg nå har blitt kjent med fordi at jeg var i begravelsen til barna deres. Jeg skriver julekort til ungdom som jeg har kommet nær på en helt annen måte, sier han videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har vært tjent med en lang pause   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer