FORANDRET LIVET: "Unforgivable Sinner" markerte Lene Marlins gjennombrudd som popstjerne.  Foto: SCANPIX
FORANDRET LIVET: "Unforgivable Sinner" markerte Lene Marlins gjennombrudd som popstjerne. Foto: SCANPIXVis mer

- Den forandret livet mitt

Og nå kan Lene Marlins "Unforgivable Sinner" bli tidenes VG-låt!

SEHER.NO: I disse dager skal VG kåre tidenes VG-listelåt. Og blant de nominerte er da Lene Marlins (28) legendariske gjennombruddshit "Unforgivable Sinner", som ble en av årets største radiosuksesser i 1998.

Det var denne låten som markerte det store gjennombruddet for ungjenta og var med på å gjøre henne til et popikon verden over.

Og Marlin, som for tiden bor i London med kjæresten Kåre Conradi, innrømmer at låten har en spesiell plass i hjertet hennes, skriver VG.

- Den har betydd veldig mye. Det var jo den første låten som ble utgitt fra "Playing my game" i Norge. Da den ble lagt ut for salg, ble det jo litt oppstyr. Jeg husker ikke hvor mye singelen solgte, men det var i alle fall nok til at jeg ble utrolig overrasket, sier Marlin til avisen.

Ifølge 28-åringen forandret singelen livet hennes.

- Den låten ble mitt første møte med offentligheten, kan du vel si, og den bidro til å forandre livet mitt, forteller hun.

Men singelen har også hatt stor betydning for andre, og da særlig fansen, mye på grunn av bruken av låten i ungdomsfilmen "Schpaaa".

- Jeg har fått mange spesielle tilbakemeldinger. Alt fra brev som handler om fornyet håp og livsgnist til fans som skjelver og gråter når jeg treffer dem. Det gjør veldig inntrykk. For en låtskriver er det ingenting som er bedre enn å vite at man har nådd frem til folk- at låtene faktisk betyr noe spesielt, sier Lene.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Lene fikk kamerapanikk