Den flotte 74-åringen stjal showet

Jane Fonda satte de andre stjernene i skyggen på filmpremiere.

STRÅLTE: Flotte Jane Fonda stjal all oppmerksomheten under filmfestivalen i Cannes onsdag kveld.  Foto: All Over Press
STRÅLTE: Flotte Jane Fonda stjal all oppmerksomheten under filmfestivalen i Cannes onsdag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alder er ingen hindring for evigunge Jane Fonda (74). Onsdag strålte den spreke pensjonisten på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes. Fonda overrasket alle i en ferskenfarget trang havfruekjole fra Versace, som viste frem hennes flotte figur.

Stjerner som Eva Longoria, Diane Gruger og Jessica Chastain var også tilstede for å kaste glans over premieren på filmen «Moonrise Kingdom», men det var Fonda som stakk av med all oppmerksomheten.

- Hun er kanskje 74 år gammel, men Jane Fonda er fortsatt den mest sexy stjernen på den røde løperen, skriver det amerikanske nettstedet Radaronline.

Jane ble på 1980-tallet berømt for sin veltrente figur gjennom flere treningsvideoer. Alle årene med hard trening gjorde at hun i 2009 måtte operere hoften.

- Jeg har fått et nytt kne og en ny hofte av metall. Jeg faller sakte men sikkert sammen og jeg føler jeg går på reservetanken, sa hun den gangen til pressen.

Men i Cannes motbeviste hun seg selv og så bedre ut enn noen gang.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble buet ut i Cannes  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer