Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures Vis mer

- Den er vanskelig å se på

Boyzone hyller sin avdøde venn...

SEHER.NO: Medlemmene av den irske popgruppen Boyzone brøt sammen i tårer da de filmet en videohyllest til deres avdøde bandmedlem Stephen Gately.

"No matter what"- guttene bestemte seg for å hylle Stephen ved å filme en enkel video for deres nyeste singel "Gave it all away".

Men selv om noen av minnene fikk gruppen til å bryte ut i latter, insisterer frontfiguren Ronan Keating på at det var en veldig vanskelig video å filme.

Til The Sun forteller han at filmen også er utrolig vanskelig å se på.

- Filmen er usensurert og den er veldig vanskelig å se på noen ganger. Men vi ville ikke at den bare skulle være trist, så det er også mye latter. Det er et minne for hva vi hadde sammen med vår bror. Mine favorittscener er når du ser oss fire rundt bordet, og favorittbilde vårt av Stephen henger bak oss. Det å filme denne videoen uten han sammen med oss, er det vanskeligste vi har gjort, sier Ronan.

Stephen Gately døde i sitt hjem i Mallorca, Spania i oktober 2009 av en lungesykdom som førte til væskeansamling i lungene hans.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES MER:  Raser etter sexrykter om Gately