<strong>BRYLLUPSDOMMEN:</strong> I «3 bryllup» skal tre bruder gi hverandre poeng fra alt til kjole og middag. Det den ene ser på som drømmebryllupet, deles sjelden av de andre. Her er mandagens brud Mana Rambod, sammen med Kristin Alexandersen som gifter sge på TV t Foto: TV3
BRYLLUPSDOMMEN: I «3 bryllup» skal tre bruder gi hverandre poeng fra alt til kjole og middag. Det den ene ser på som drømmebryllupet, deles sjelden av de andre. Her er mandagens brud Mana Rambod, sammen med Kristin Alexandersen som gifter sge på TV t Foto: TV3 Vis mer

Den enes død – den andres hvetebrød

- Å så fin, sier de til bruden. - Å så gyselig, sier de til kamera. Det er noe grunnleggende brutalt med «3 bryllup».

Publisert
Sist oppdatert
ET PAR SKAL ha persisk-norsk-afrikansk bryllup, et annet skal ha pølsefest til 75.000 kroner og et tredje par skal ha kjendisbryllup. «3 bryllup» er skåret over samme lest som «4-stjerners middag», der brudene skal gi poeng til hverandres bryllup, og når torsdagen kommer får vinneren bryllupsreise. Litt brutalt sagt: den enes død – den andres hvetebrødsdager.

DET ER NOE LITT ubehagelig over å se hvordan den ene brudens drømmebryllup og drømmekjole blir latterliggjort av en annen. Vanligvis er jo slikt forbeholdt baksnakking...

OG UKENS TREDJE brud, Great Garlic Girls-stjernen Terje Schröder, demonstrerer akkurat hvordan baksnakking skal gjøres, når han tar for seg kjolen til premierebruden Mana.

- Så fin kjole! Herregud den var kjempefin! sier Schröder til bruden Mana utenfor kirken, før han snur seg til TV3s kamera og sier sin egentlige mening:

- Jeg synes ikke det var en elegant, fin kjole, og den kraven var helt gyselig. Også hadde hun vel tatt noen gamle kjøkkengardiner og satt på skoa, eller jeg vet ikke jeg. Nei, jeg var ikke noe særlig begeistret for den, sier han.

DOMMENS TIME er brutal, men programmet i seg selv er egentlig ganske søtt og litt rørende. Her får man følge brudene på deres store dag fra sminke og kirke, og helt fram til bryllupsnatta. Og man får se at det langt fra finnes noen standardmåte å holde taler eller bryllupsfest på. Det i seg selv byr også på underholdende øyeblikk…
 
«3 bryllup» sendes på TV3 mandag til torsdag 19.30. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hvor hårsåre er norske modelljenter?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer