<strong>UMAKE PAR?:</strong> Khloe Kardashian (t.v) skulle gjerne hatt figuren til søsteren Kim - som hun mener er feilfri. Kim klager på sin side stadig over cellulitter... Foto: All Over Press
UMAKE PAR?: Khloe Kardashian (t.v) skulle gjerne hatt figuren til søsteren Kim - som hun mener er feilfri. Kim klager på sin side stadig over cellulitter... Foto: All Over Press Vis mer

Den ene vil ha den andres kropp...

De vakre Kardashian-søstrene kunne gjerne ha byttet kropp.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sosietets- og realitysøstrene Kardashians er blitt kjent for sine vakre fjes og rimelig veldreide kropper.

Men den yngste av søstrene, Khloe Kardashian (26), har også måttet kjempe mot graviditetsrykter og jobber hardt for å holde seg så slank som mulig. «Jeg slåss alltid mot vekten. Uansett hva jeg gjør ser jeg aldri bra nok ut», har hun tidligere uttalt.

Khloe er den yngste av de tre Kardashian-jentene, men hun er også den høyeste og dermed noe «større» enn hennes petite-søstre Kim (30) og Kourtney (31). Det er neppe vanskelig å forstå at man fort kan føle seg litt som det største fåret i en slik smekker flokk.

- Det tøffeste for meg med å være i denne familien er å takle «Kardashian-kroppsimaget». Kim og Kourtney har sagt til meg at «hvis vi fikk den samme negative oppmerksomheten som du gjør, hadde vi ikke taklet det». For hvis jeg vil gå med en lang og luftig kjole, sier folk at jeg må være gravid, forteller 26-åringen i et åpenhjertig intervju med Cosmopolitan ifølge Huffington Post

Men hun understreker at hun likevel ikke skammer seg over sine yppige kurver. Søstrene får nemlig ofte tilbakemeldinger fra andre jenter om at de elsker formene deres. Khloe legger heller ikke skjul på at hun spesielt synes at storesøsteren Kim har en kropp verdt å misunne.

- Jeg synes Kim ser feilfri og perfekt ut, men selv hun klager bestandig. Hun syter over cellulitter og da sier jeg til henne «jeg bytter gjerne dine cellulitter med mitt sideflesk», forteller hun.

Heldigvis er 26-åringen i ferd med å begynne å akseptere hvordan hun ser ut, noe som er godt å vite med tanke på hvor mye kritikk hun utsettes for - som den «store, stygge andungen» i søskenflokken.

- Jeg er den stygge søsteren. Jeg er den feite, jeg er transvestitten. Jeg har fått høre disse slemme tingene om meg minst to ganger daglig de siste fem årene. Det er grusomt, skjønner du? Men jeg kan blåse det av meg, sier hun ifølge Huffington Post.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er fullstendig sunn og lykkelig   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer