MISTET LIVET: Bruce Jenner var involvert i en bilulykke lørdag, der en 69 år gammel kvinne mistet livet. Foto: All Over Press
MISTET LIVET: Bruce Jenner var involvert i en bilulykke lørdag, der en 69 år gammel kvinne mistet livet. Foto: All Over PressVis mer

Den drepte var Kardashian-familiens nabo

Kvinnen som døde i bilulykken der Bruce Jenner var involvert er identifisert.

SEOGHØR.NO: Lørdag var realitystjernen Bruce Jenner (65) involvert i en bilulykke i Los Angeles, der en 69 år gammel kvinne mistet livet.

KVINNEN VAR NABOEN: Den avdøde kvinnen var en av Kardashian-familiens naboer i Calabasas. Foto: All Over Press
KVINNEN VAR NABOEN: Den avdøde kvinnen var en av Kardashian-familiens naboer i Calabasas. Foto: All Over Press Vis mer
STEFAREN: Bruce er Kim Kardashians tidligere stefar. Han gikk nylig fra Kims mor, Kris Jenner. Foto: Stella Pictures
STEFAREN: Bruce er Kim Kardashians tidligere stefar. Han gikk nylig fra Kims mor, Kris Jenner. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen kjørte inn i kvinnens bil bakfra, etter at bilen foran henne bråbremset, noe som sørget for at hun havnet i motgående kjørefelt.

Nå er den 69 år gamle kvinnen identifisert. Nettstedet UsMagazine.com skriver at kvinnens navn er Kim Howe, og at hun var en av Kardashian-familiens naboer i Calabasas, California.

Den tidligere OL-vinneren Jenner kom med følgende uttalelse etter ulykken:


- Min dypeste sympati går ut til den avdødes familie og nærmeste, og til alle som var involvert eller skadet i denne forferdelige ulykken.

- Dette er en forferdelig tragedie, og jeg kan ikke forestille meg hva denne familien går gjennom akkurat nå. Jeg ber for dem. Jeg kommer til å fortsette med å samarbeide så godt som mulig.

Samtidig skriver nettstedet TMZ.com at Jenner har gått til anskaffelse av en advokat etter ulykken.

Det hevdes at stjernen skal ha ligget for tett bak den avdøde kvinnens bil, noe som er straffbart, spesielt dersom det fører til en trafikkulykke.


Ulykken er ikke det eneste som har ført til oppmerksomhet rundt den tidligere OL-mesteren den siste tiden.

Det er den siste tiden blitt spekulert i om Bruce er i ferd med å skifte kjønn, og forrige uke bekreftet stjernens mor at ryktene faktisk er sanne.

- Jeg fikk nettopp vite om overgangen hans. Bruce oppdaterte meg, og så hadde vi en veldig lang, lang, lang samtale om det, sa Bruce sin mor, Esther Jenner, til nettstedet RadarOnline.com.

LES OGSÅ: - Dette er en forferdelig tragedie