LIVE-KLÆR: Kristopher Schau forteller til Lørdagsrevyen at han har en spesiell bukse og et par converse-sko han alltid bruker under konsertene. Foto: Stella Pictures
LIVE-KLÆR: Kristopher Schau forteller til Lørdagsrevyen at han har en spesiell bukse og et par converse-sko han alltid bruker under konsertene. Foto: Stella PicturesVis mer

- Den dør jo aldri

Kristopher Schau avslører at han bruker den samme buksen på alle sine konserter.

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld hadde Kristoper Schau (43) og bandet hans The Dogs release-konsert på Last Train i Oslo, og i den forbindelse var rockeren gjest i Lørdagsrevyen på NRK.

I innslaget fortalte 43-åringen at han har en spesiell bukse han bruker under konsertene:

- Det er den jeg alltid har på meg. Det er «live-buksa». Den har vært med meg på alle konserter, uansett band, i seks eller syv år nå. Den dør jo aldri. Jeg kjører den på 40 grader, og buksa tåler hva som helst. Den har aldri vært strøket eller noe.

Schau, som i 2003 ble kåret til «Norges mest sexy mann» av Elle, at han også har et par helt spesielle converse-sko som han bruker under konsertene:

- Dette er «live-skoa», og de er størrelse 50, avslører den to meter høye vokalisten.

I august i fjor giftet Kristopher Schau seg med fotografen Malin Nilsson (28), som selvfølgelig var til stede for å se sin kjære ektemann opptre på release-konserten.

I tillegg til bandet The Dogs er Kristopher Schau også vokalist i bandet The Terrifieds.

Se innslaget her (ekstern lenke, journ.anm.).

LES OGSÅ: Kristopher Schau ler av baby-spørsmål