Gemma Owen:

«Den dårligste bevarte hemmeligheten er ute»

Kjendisdatteren overrasker.

TV-KLAR: Det er faren til Gemma Owen som er mest kjent. Nå er hun selv klar for mer oppmerksomhet. Foto: Instagram/@gemowen_1
TV-KLAR: Det er faren til Gemma Owen som er mest kjent. Nå er hun selv klar for mer oppmerksomhet. Foto: Instagram/@gemowen_1 Vis mer
Publisert

Det er nok mange som forbinder etternavnet Owen med den tidligere britiske fotballstjernen Michael Owen (42), som blant annet spilte for klubber som Liverpool, Real Madrid CF og Manchester United.

Nå er det imidlertid stjernens eldste datter Gemma Rose Owen (19) som tar steget inn i rampelyset.

Hun følges allerede av nesten 50 000 på Instagram, men det er ingen tvil om at følgerskaren trolig vil fortsette å vokse i tida framover.

DEN GANG DA: Gemma og Michael Owen i 2005. Foto: Matthew Ashton/REX/NTB
DEN GANG DA: Gemma og Michael Owen i 2005. Foto: Matthew Ashton/REX/NTB Vis mer

Delte nyheten

På bildedelingstjeneste røper Gemma nemlig at hun er blant deltakerne i den kommende sesongen av «Love Island».

«Den dårligste bevarte hemmeligheten er ute. Gemma kommer til skjermene deres hele sommeren», skriver hun til et bilde av seg selv.

Selv om dette ifølge britiske medier blir hennes første møte med et slikt realityprogram, har hun allerede skapt et navn for seg selv. Ifølge blant andre The Sun har hun representert Storbritannia under EM i dressurridning i 2021.

I tillegg har hun sitt eget bikinimerke OG Beachwear, som hun lanserte under lockdown i 2020.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Konkurranseinstinkt

Ifølge den britiske tabloidavisa har hun allerede selv, før programmet har begynt å rulle, uttalt til ITV at hun har konkurranseinstinkt og at dette er en stor del av familien.

Når det gjelder forhold, som mange som deltar i «Love Island» er ute etter, går hun etter det hun vil ha.

- Men samtidig vil jeg ikke ødelegge noe for noen andre i et ordentlig forhold eller stille meg i veien for et par som har en ekte kjemi. Jeg vil ikke gjøre noe mot ei annen jente som jeg ikke hadde likt at noen gjorde mot meg, fortsetter hun.

Programmet har premiere neste uke.

LIVET SMILER: Vi fikk se Iselin Nordøy finne kjærligheten på TV-skjermen da hun debuterte i realityserien «Love Island Norge». Nå kan hun avsløre at hun har funnet kjærligheten på nytt. Video: Celina Morken. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer