DIVAEN STJAL STOLEN: Pop-dronningen Mariah Carey og Hollywood-stjernen Meryl Streep havnet i en morsom situasjon under årets Golden Globe-utdeling. Foto: NTB Scanpix
DIVAEN STJAL STOLEN: Pop-dronningen Mariah Carey og Hollywood-stjernen Meryl Streep havnet i en morsom situasjon under årets Golden Globe-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Meryl Streep om Mariah Carey:

- Den «bitchen» stjal stolen min

Mariah Carey legger seg flat etter at hun ble tatt på fersken av Meryl Streep.

Publisert

(Se og Hør): Årets Golden Globe-utdeling gikk av stabelen i Los Angeles, natt til mandag i norsk tid, og det var flere av verdens største stjerner som deltok på utdelingen.

Men filmstjernen Meryl Streep (68), og popsangerinnen Mariah Carey (47) vil nok huske noe helt annet enn hvem som vant priser.

Meryl avslørte under et besøk på talkshow-programmet «Jimmy Kimmel Live» at Mariah stjal plassen hennes.

- Den bitchen stjal plassen min, sa hun med et smil i programmet.

Meryl forklarte videre at hun hadde kommet bort til den tildelte plassen sin, og funnet Mariah sittende på hennes plass.

- Jeg kom bort, og der satt hun og smisket seg innpå Steven Spielberg. Så sa hun «herregud jeg fikk beskjed om at jeg var nødt til å sette meg ned» forklarte Meryl.

Hollywood-stjernen forklarte videre at hun fortalte Mariah at hun bare kunne bli sittende, og at hun tilbød seg å sette seg på fanget hennes.

- Jeg tenkte hvorfor ikke? Det så veldig komfortabelt ut, lo skuespilleren.

Like etter hendelsen publiserte Mariah to innlegg på Twitter-siden sin hvor hun følte seg nødt til å forklare sin side av saken.

I innleggene skrev hun:

«Ble fanget på vei til toalettet under en reklamepause. Jeg tok den første plassen som var ledig og tilfeldigvis var det plassen ved siden av Steven Spielberg, og gjett hvem som da kom tilbake til plassen sin.»

«Kjære Meryl, vær så snill tilgi meg. (Meryl Streep) Du kan alltid ta plassen min. »

​Den morsomme hendelsen er blitt husket som en av de mest minneverdige øyeblikkene i løpet av kvelden.

​Harvey Weinstein-skandalen

Det har lenge stormet rundt filmregissør Harvey Weinstein (65), og under årets Golden Globe stilte flere av de kvinnelige skuespillerne i svart for å protestere mot seksuell trakkasering i Hollywood.

I oktober i fjor publiserte The New York Times en omfattende avsløring om hvordan Harvey skal ha seksuelt trakkassert flere kvinner over tre tiår.

ANKLAGET FOR SEKSUELL TRAKKASERING: Filmregissør Harvey Weinstein og skuespiller Meryl Streep avbildet sammen under den årlige Screen Actors Guild Awards i 2012. Foto: NTB Scanpix
ANKLAGET FOR SEKSUELL TRAKKASERING: Filmregissør Harvey Weinstein og skuespiller Meryl Streep avbildet sammen under den årlige Screen Actors Guild Awards i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Meryl er blant kjendisene som tidligere har uttrykt sin sterke avsky mot filmregissøren.

Men da Charmed-stjernen Rose McGowan (44), fikk nyss om den planlagte stille protesten under Golden Globe, raste hun i et innlegg på Twitter som hun publiserte tidligere i høst:

«Skuespillerinner, som Meryl Streep, som gladelig jobbet for «Grisemonsteret», skal iføre seg sort på Golden Globes i en stille protest. TAUSHETEN deres er PROBLEMET, skrev hun blant annet i en Twitter-melding»som siden er blitt slettet, ifølge People.

TV-stjernen er en av kvinnene som har gått hardest ut mot Harvey og hun har tidligere hevdet at hun har blitt voldtatt av filmregissøren.

Meryl svarte «Charmed»-stjernen i en uttalelse fra pressesekræteren sin i desember, gjengitt av

68-åringen understreket imidlertid at hun ikke kjente til «Weinsteins forbrytelser», verken på 1990-tallet da han skal ha angrepet McGowan, eller i de påfølgende tiårene der han «fortsatte å angripe andre».

- Jeg var ikke taus med vilje. Jeg visste ikke. Jeg støtter ikke voldtekt i det stille. Jeg visste ikke. Jeg liker ikke at unge kvinner blir angrepet. Jeg visste ikke at dette skjedde, var noe av det Meryl påpekte i pressemeldingen.

Saken fortsetter under.

​Ble banket opp

I desember avslørte Hollywood-stjernen også at hun hadde blitt utsatt for vold.

I en tale hun holdt under utdelingen «Committee to Protect Journalists» åpnet hun opp om en grusom voldlig hendelse.

– Jeg spilte død, og ventet til slagene stoppet, fortalte hun til en lamslått sal ifølge People.

– Jeg lærte noe om livet som jeg ikke ville visst ellers. Og jeg var heldig, fordi jeg fulgte instinktene mine som heldigvis var gode, fortsatte hun.

Hollywood-stjernen avslørte aldri hvor hendelsen hadde funnet sted eller hvem som sto bak.

​LES OGSÅ: Truer Harvey Weinstein med døden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer