- Den bikinien burde nesten vært ulovlig

43-åringen Stephanie Seymour viste fram sin fantastiske figur.

FÅR SKRYT: Nettstedet Radar Online skryter hemningsløst av supermodellen. Foto: STELLA PICTURES
FÅR SKRYT: Nettstedet Radar Online skryter hemningsløst av supermodellen. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene nederst i saken!

SEHER.NO: Stephanie Seymour (43), en av tidenes største supermodeller, tok med seg familien til Saint Barths på badeferie i julen.

Der fikk Seymour muligheten til å vise fram sin flotte kropp, noe som ikke har gått upåaktet hen. Fotografene knipset en rekke bilder av 43-åringen.

«Hun viste fram sin fantastiske figur på ferie. Hun har åpenbart tilbragt mange timer i treningsstudioet, og så mye strammere ut enn hun gjorde tidligere i år», skriver nettstedet RadarOnline.com.

Og det er spesielt rumpa til Seymour som får skryt.

«Den bikinien der burde nesten vært ulovlig», melder nettstedet.

Tidligere i år dukket en rekke kontroversielle bilder av Seymour opp på nettet, der hun kysset sin egen sønn på munnen. Bildene fikk en rekke kjendismedier til å rynke på nesen.

- Hva er det som skjer her? Det var ikke vanlig med slik kontakt mellom meg og min mor, skrev kjendisbloggen egotastic.com i en kommentar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Dette er mor og sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer